Sanal Gerçeklik Denince Akla Gelen İlk Firma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanal Gerçeklik Denince Akla Gelen İlk Firma
Abone ol
InfoTRON uzun yıllar boyunca yüksek teknolojiyi kullanarak müşterilerin beklenti ve isteklerini karşılamaktadır. Endüstriyel tasarım, 3D yazıcılar, yeni baskı modelleri gibi ürün çeşitliliği ile hizmet alanını geliştirmiştir. Alandaki en iyi mühendisler ile proje bazlı ürünler üretip, iş ortaklarımızla birlikte büyüme hedefini canlı tutuyoruz.

InfoTRON ürün tasarımı yaparak endüstriyel sektörün ihtiyacına en hızlı çözümler üretmektedir. Çözüm odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı, yenilikçi yapısı ile sektörde uzun yıllar boyunca varlık göstermiştir. Sanal gerçeklik, 3D tarayıcı ve yazıcılar, simülatör sistemleri müşterilere sunulmaktadır. 

InfoTRON Nerede Hizmet Vermektedir?

InfoTRON nerede hizmet vermektedir sorusu merak edilmektedir. İstanbul ve Ankara ofislerinde varlık göstermektedir. Ancak ülkemizin her alanına en iyi şekilde çözüm bulmakta oldukça gelişmiştir. Genişleyen iş ağıyla kaliteli ürünleri ulaştırmada en son teknolojiyi kullanarak bunu gerçekleştirmektedir. 

CATIA Ne İçin Kullanılır?

CATIA ne için kullanılır sorusu araştırılmaktadır. CATIA dünyanın en iyi yazılım araçlarından biridir. Ürün tasarımı geliştirme programı olan CATIA, hemen hemen her sektöre uygun olarak kullanılmaktadır. Dünyanın mühendislik ve yazılım sektöründe lider konumdadır. Bu nedenle askeri, eğitim, sağlık, kozmetik, araç ve ağır sanayi, endüstri alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. 

CATIA, InfoTRON bünyesinde en sık kullanılan araçlardan biridir. Günlük yaşamdaki ürünlerin hazırlanması ve uygun halde üretilmesi için harika bir alt yapı sunması açısından mühendislerin olmazsa olmazlarındandır. Firmamız en son teknolojiyi kullanarak çözüm odaklı hizmet anlayışı ile tüm araçları kullanmaktadır.

Sanal Gerçeklik

Sanal gerçeklik son dönemlerde kullanımı en trend olan yazılımlardan olmaktadır. Birçok duyu organını çalıştırarak gerçeklik oranını yükseltmek asıl hedeftir. Sanal gerçeklik sistemleri kullanarak prova edilme sağlanır. Gerçeklik algısı sanal olanın vermiş olduğu deneyimden daha çok haz almasını sağlamaktadır. Oyun sektörü, eğitim, sağlık ve endüstri sektöründe kullanıldığı görülmektedir. 

Sanal Gerçeklik Faydaları Nelerdir?

Sanal gerçeklik InfoTRON olarak sıklıkla kullandığımız bir sistemdir. Kullanımının yaygınlaşması ve normalliği için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sanal gerçeklik faydaları nelerdir sorusu merak edilmektedir. Örneğin sağlık alanında her konuda hasta portföyündeki kısıtlılık öğrenimi olumsuz etkilemektedir. Sanal gerçeklik ile daha çok vaka görme deneyimi sağlanır. Bazı durumlarda canlı eğitimler riskli olabilmektedir. Askeri, eğitim, ulaştırma, havacılık sektörlerinde sanal gerçeklik ile deneyim kazanıp gerçeklik algısına oldukça fayda sağlamaktadır. Bu nedenle daha az risk almak için sanal gerçeklik ürünleri kullanmak oldukça faydalıdır.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2 bin 110 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiÖnceki Haber

2 bin 110 paket gümrük kaçağı sigara ele...

Maganda kurşunu can aldı! Küçük Hasan’ın acı ölümüSonraki Haber

Maganda kurşunu can aldı! Küçük Hasan’ın...

Yorum Yazın