Sağlık-Sen'de kongre coşkusu: Kerkez yeniden

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık-Sen'de kongre coşkusu: Kerkez yeniden
Abone ol
Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi hastanesi şubesi 3. olağan kongresinde tek liste halinde yapılan seçimde Cuma Kerkez yeniden başkanlığa seçildi.

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi hastanesi şubesi başkanlığını 2 dönemden beri başarılı bir şekilde yürüten Cuma Kerkez üyelerin tamamının oyunu alarak 3. kez şube başkanlığına getirildi.

3. olağan kongre Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitm ve Uygulama Hastanesi Oditoryum toplantı salonunda yapılan Sağlık-Sen'in 4. olağan üstü kongresine Gaziantep İl Sağlık Müdür vekili Dr. Mehmet Akhan, Suriye Görev Gücü Başkanı Dr. Kemal Ürkmez, Üniversite Hastanesi Başhekim vekili Prof. Dr. Hakan Şevki Eren, Genel Başkan vekili Durali Baki, Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, AK Parti Gaziantep il Başkan Yardımcısı Av Abdurahman İnal, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya, TÜRKAB (Türkiye Kardeşlik Birliği) Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Erdoğan,Sağlık-Sen'in çevre illerden gelen şube başkanları, Gaziantep Memur-Sen hizmet kolu başkanları, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, Kamu Hastaneleri yöneticileri ile çok sayıda üyenin katılımı ve büyük coşkuyla gerçekleşti. 

Şube Başkanlığına getirilen Cuma Kerkez Dünyada  ve ülkemizde  etkisini sürdürmekte  olan covıd_19  salgını ile mücadelede  en  ön cephede  yer alan,  kahraman sağlık  çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz dedi.

Şube Başkanı Cuma Kerkez salonda  yaptığı konuşmsında şunlara değindi;

şuan  dünyada  ve ülkemizde  etkisini sürdürmekte  olan covıd_19  salgını ile mücadelede  en  ön cephede  yer alan,  kahraman sağlık  çalışanlarımızın bütün haklarını sonuna kadar savunacağız ve savunmaya devam edeceğiz.

Göstermiş oldukları  bu yoğun mücadeleden dolayı kendilerine şahsım ve sendikam adına teşekkür ederim.

 Bu vesile ile görev başında hayatını kaybeden sağlık şehitlerimiz başta olmak üzere tüm hayatını kaybedenlere allah’tan rahmet ve tedavisi süren kardeşlerimizede acil şifalar diliyorum.

Değerli dava arkadaşlarım; bu süreçte  çalışanlarımızın sağlığını korumak ve çalışma şartlarını daha güvenli hale getirmek için  var gücümüzle çalıştık yönetim   kurulu  üyeleri ve iş yeri temsilcilerimizle  birlikte   sağlık çalışanlarımızla sürekli iletişim halinde olarak onların    moral ve motivasyonlarını  en üst düzeyde tutmak için  çalıştık.

Cumhurbaşkanımız   sayın, recep tayyip erdoğan’ın ifade ettikleri gibi “sağlık çalışanlarımız bizim umudumuzdur. “Tüm insanlığa yaptığınız hizmetler için şükranlarımı sunuyorum” ‘bizlerde sağlık sen ailesi olarak sn cumhurbaşkanımızın ifadelerini benimseyerek bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunmaktayız.

Şube olarak yerel,ulussal siyasi ve sivil toplum örgütlri ile  hep uyum içinde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler üniversite hastanesi sağlıksen şubesi olarak sosyal etkinliklere önem vermekteyiz. Bu kapsamda  her yıl üyelerimizin eş ve çocukları ile kahvaltı proğramı, eğitimci.yazarlarla söyleyişi,halı saha futbol turnuvası,tiyatro ,hemşireler günü proğramı, 8 mart dünya  kadınlar günü,radyoloji ve laboratuvar günü kutlamaları  ve benzeri bir çok etkinliği gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Rahmetli  başbuğumuzn dediği gibi ülküsüz insan çamurdan farkı olmayan  bir varlıktır. Üniversite rektörlüğümüz ,başhekimliğimiz ve sivil toplum örgütleri ile birlikte ülkemizin birliği ve beraberliği için bir çok basın açıklaması yaptık.

 Değerli dostlar

Ağustos ayında yapcacağımız toplu sözleşme görüşmelerinde  talep edeceğimiz görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, en  önemli sorunlarımızdan biri olanda   döner sermaye, adaletsizliği ,ölüm,doğum,evlilik ,şua ve   yıllık izinlerde döner sermayenin kesilmemesi, döner sermayenin vergiden muaf tutulması, farklı istihdam modellerine son verilmesi  gibi bir çok  taleplerimizi gerçekleştirdiğimiz  ve bu taleplerimizin kazanıma  dönüştüğü ,ekmeğimizin daha da  büyüdüğü günlerde görüşmek ümidiyle  başta bu kutlu yolculukta her zaman yanımızda  olan ,bizlere inanan, bize güç veren,   tüm  yöneticilerimize ,tüm dost ve çalışma  arkadaşlarıma, katılımlarıyla bizleri onurlandıran, kıymetli misafirlerimze huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 

Sözlerime son verirken rahmetli necmettin erbakan  hocamızın  biz inandığımız davaya koşarak gideriz. Koşarak  gidemezsek, yürüyerek gideriz. Yürüyerek gidemezsek, sürünerek gideriz.  ifadelerini sizlerle  paylaşarak sizlere  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Genel kurulumuzun  hayırlara vesile olmasını diliyorum sizleri allaha emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTB Akademi'den protokol ve nezaket kuralları eğitimiÖnceki Haber

GTB Akademi'den protokol ve nezaket kura...

Şahinbey'den kadın çiftçi ve besicilere 6 bin 800 çizmeSonraki Haber

Şahinbey'den kadın çiftçi ve besicilere...

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması