Sağlığına kavuşan hastadan doktora sürpriz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlığına kavuşan hastadan doktora sürpriz!
Abone ol
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi, hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Özellikle, pek çok merkezce ameliyatları riskli ve zor bulunan hastaları sağlığına kavuşturma noktasında başarılı bir istatistiğe sahip olan Hatem Hastanesi, kolon kanserine yakalanan Celalettin Can’ın da hayata tutunmasını sağladı.

 Gaziantep’te yaşayan Celalettin Can, kapalı ( laporoskopik ) yapılan bağırsak kanseri ameliyatının ardından 1 hafta içinde taburcu olarak sağlığına kavuştu.  

 Yapılan ameliyat hakkında bilgi veren Opr. Dr. Selçuk Arslan, “Celalettin bey, karın ve sırt ağrısı şikayetiyle başvurdu. Fizik muayenesinde ve çekilen ultrasonografisinde karın içerisinde kitle varlığından şüphelendik ; aynı gün hastaya Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk tarafından kolonoskopi yapıldı. Kolonoskopide kalın bağırsağında tümör saptanan hastayı ameliyat hazırlıklarını tamamlayarak 2 gün sonra ameliyata aldık. Deneyimli ameliyathane ekibimizle birlikte ; kapalı ( laporoskopik ) yöntemle hastamızın 30 cm kadar kalın barsağını ve hastalığın yayılma ihtimali olan karın içi yağ dokusu ve lenf nodlarını temizledik. Kapalı ameliyat olmanın da sağladığı konforla hastamızı ameliyat günü yürüttük ve tedavilerini düzenledik. Solunum egzersizleri cerrahi girişimler sonrasında çok önemlidir, hastanın aldığı narkozun etkilerinden akciğerinin kurtulmasını hızlandırır. Bu nedenle şişirmesini istediğim balonlara ismimi yazarak duvara asmış . Bu çok mutlu etti beni. Sürekli iyi olacağına inanan , pozitif hastalarda iyileşme süreci çok daha hızlı ilerliyor. Ameliyat sonrası üçüncü günde sıvı gıdaları tüketmeye başladı,  dün ve bugünde normal gıdalar tüketti, büyük tuvaletini birkaç kez yapan hastamızın artık taburcu olmasında bir sakınca yok . Ameliyat sonrası bugün 6. Gün ve yarın işine başlayacak. Kendisine, mutlu ailesi ile birlikte sağlıklı ve uzun ömürler olsun inşallah’’ dedi. 

   “Bir haftada sağlığıma kavuştum”

  Hatem Hastanesi’nde Opr. Dr. Selçuk Arslan tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuşan Celalettin Can ise mutlu olduğunu ve bir haftada sağlığına kavuştuğunu belirterek, “Bundan iki buçuk üç ay önce karın bölgemde yoğun bir sancı, yanma ve bel kısmında yoğun bir ağrı hissettim. Bu ağrı neticesinde belim kitlendi ve olduğum yere çöktüm kaldım. Sonrasında ise Hatem Hastanesi’nden Selçuk Arslan hocama başvurdum. Kendisini daha önce de tanıyordum. Selçuk hocamız çok kısa bir sürede teşhisi koyarak ‘bir an önce bu kitleyi almamız lazım’ dedi.  Ben de önce Allah’a sonra da Selçuk hocama teslim oldum. Çok şükür iyi geçti , kapalı ameliyatı çok araştırdım ve bir hafta içinde taburcu oldum. Pek çok hasta bu ameliyat sonrası 3-4 gün sadece yoğun bakımda yatıyor. Sağlığımı herkese emanet edemem” diye konuştu.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te silah tüccarlarına operasyon: 6 gözaltıÖnceki Haber

Gaziantep'te silah tüccarlarına operasyo...

Gaziantep'te şok olay! 52 yaşındaki şahıs ölü bulundu!Sonraki Haber

Gaziantep'te şok olay! 52 yaşındaki şahı...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 16 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Visit Gaziantep uygulaması için tanıtım programı düzenlendi
Kontrolden çıkan otomobil tren yoluna uçtu, 3 kişi yaralandı
PDR’nin Dünü, Bugünü ve Yarını HKÜ'de ele alındı
Uzm. Dr. Tiryaki: "Hipertansiyon, dünya genelinde milyonlarca kişiyi etkileyen ciddi sağlık sorunudur"
Gaziantep’te 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 yaralı
BBP Eski İl Başkanı Kaya’dan Sait Kılıç’a hayırlı olsun ziyareti
Gece kulübü davasında 2 kişinin öldüğü olayın sanığından şok savunma
Adımlar Minik Keşifler Büyük!
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Meme Radyolojisinde İleri Teknoloji Dönemi Başladı
“Engellilerin Hakkı Ertelenemez, Eğitim Hakkı Engellenemez”
Nizip Belediyesi her sokakta, her mahallede
Gaziantep’te Dehşet Gecesinin Hesabı Soruldu: Sanığa 92 Yıl Hapis
Gaziantep'te 15 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu