
Milli eğitim Bakanlığı’nın dershanelerin liselere dönüşme programı sürecinde Sedat Akdoğan, Gaziantep’te Sedat Akdoğan Final Temel Lisesi’ne dönüşümünü tamamlayarak Gaziantepli öğrencileri Final Temel Lisesi’yle buluşturdu. Sedat Akdoğan, “Dershanecilikteki deneyim ve birikimlerimizi Temel lise alanında da göstererek, eğitimdeki farkımızı fark ettireceğiz” dedi.
Milli eğitim Bakanlığı’nın dershanelerin liselere dönüşme programı sürecinde Sedat Akdoğan, Gaziantep’te Sedat Akdoğan Final Temel Lisesi’ne dönüşümünü tamamlayarak Gaziantepli öğrencileri Final Temel Lisesi’yle buluşturdu. Sedat Akdoğan, “Dershanecilikteki deneyim ve birikimlerimizi Temel lise alanında da göstererek, eğitimdeki farkımızı fark ettireceğiz” dedi.
Gaziantep Final Temel Lisesi Kurucusu Sedat Akdoğan kendilerinin dershanecilik deneyimleri ile Final’in 35 yıllık başarı yolculuğunu birleştirerek Gaziantep’te eğitim faaliyetlerine daha etkili bir şekilde devam edeceklerini söyledi. Eğitimde çağdaş, yenilenebilen, nitelikli ve erdemli bireyler yetiştiren bir kurum olarak yola devam ettiklerini belirten Sedat Akdoğan, “Biz, yönetim, öğretmen, çalışan, veli ve öğrencilerimizle birbirine kenetlenmiş, paylaşımcı ve karşılıklı sorumlulukların bilincinde olan güçlü bir aileyiz. Yeni dönemde Sedat Akdoğan Final Temel Lisesi’nde sunacağımız eğitim kalitesinin, çalışanlarımızın kalitesi ile başladığına inanan bir kurumuz. Kurumlarımızda adil, güvene dayalı ilişkiler, sevgi, saygı, empatik yaklaşım, gönüllülük, çalışma ve sürekli öğrenmeyi önde tutuyoruz. Öğrencilerimizi her yönüyle tanır, onların yeteneklerinin gelişmesi için uygun ortamlar yaratırız” dedi.
‘YENİ BİR RUHLA HİZMET VERECEĞİZ’
Geçmiş yıllarda Sedat Akdoğan Birey Dershanesi olarak Gaziantep’te on binlerce insanın Türkiye’de belirli konumlara gelmelerine vesile olduklarını özellikle son 3 yıldır kurumsal anlamda sergiledikleri performansla çok sayıda öğrencimizi Türkiye’nin önemli üniversitelerine yerleştirdiklerini dile getiren Akdoğan şunları söyledi:”Son 3 yıldaki performansımızla Türkiye’nin güzide üniversite ve bölümlerine öğrencilerimiz yerleşti. İlk bine 2012 yılında 14, 2013 yılında 8, 2014 yılında 15 öğrencimiz girerken, ilk on bine de 2012 yılında 47, 2013 yılında 41, 2014 yılında ise 46 öğrencimiz girdi. Bu verilerin devamında ilk 20 bine giren öğrenci sayılarımızın her yıl ortalama 60-70 öğrenci arasında değişmekte. Bu başarılar ışığında yıllarca dershanecilik sektöründe hizmet verenler olarak, şimdi de Gaziantep Sedat Akdoğan Final Temel Lisesi olarak yeni bir ruhla şehrimize ve hizmet vereceğiz.”
‘ÖĞRENCİYE BAŞARIYI TATTIRACAĞIZ’
“Eğitimimizde öğrencilerimize, MEB tarafından belirlenen müfredatı deneyimli ve etkili kadromuz ile en etkili bir şekilde vererek, müfredat ışığında sınavlara yönelik çalışkan, pratik ve başarıya adanmış öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz” diyen Sedat Akdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: ”Bizim sistemimiz zor bir sitemdir. Bu zor sistemde öğrenci hem nitelikli yetişecektir hem de meslekte hedeflediği alana kısa bir zamanda ulaşabilmektedir. Sistemimiz, müfredatın yanında özel derse dayalı bir sistemdir. Deneyimli kadro, ders, özel ders, denemeler ve öğrenci takip durumları ile öğrencinin başarıyı tatmasını sağlayacağız. Sedat Akdoğan Final Temel Lisesi olarak, önümüzdeki dönemde yetenekli, çalışkan, yaratıcı öğrencilerimizin, Türkiye ve dünyada etkili yerlere gelerek bütün insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamayı sürdüreceğiz.”


































Yorum Yazın