SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na onur ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na onur ödülü
Abone ol
Merkezi Adana'da bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na ÇGC Onur Ödülü verildi.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Ünkat ve Mustafa Akköse, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nu ziyaret ederek ‘ÇGC Onur Ödülü’nü takdim etti. Esendemir, ödül takdiminde yaptığı konuşmada, "Konukoğlu, Gaziantepli olmakla beraber Adana iş ve basın dünyasında sevilen, uyarıları dikkate alınan iş insanıdır” dedi.


Çukurova Bölgesi'ne gerçekleştirilen SANKO yatırımları, SANKO'nun pandemi sürecindeki yardım, paylaşım, moral ve örnek tutumu, yerel basına yakınlık ve desteğinden dolayı ÇGC Onur Ödülü'nün Abdulkadir Konukoğlu'na takdim edilmesini oybirliğiyle kararlaştırdıklarını ifade eden Esendemir, “Abdulkadir Konukoğlu’na ve SANKO Ailesine gerek bölgemize gerekse ülkemize yaptıkları yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.


SANKO’nun bölge yatırımları, pandemi döneminde yardımları ve yerel basına katkılarından dolayı ‘ÇGC Onur Ödülü’ne layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konukoğlu, SANKO Holding’in kurulduğu günden bu yana, her zaman ülke çıkarlarını her şeyin üzerinde tutmaya azami özen gösterdiğini söyledi.
Pandemiyle mücadelede toplumsal dayanışmanın önemine de değinen Konukoğlu, “Ülkemiz ve milletimiz varsa biz de varız. Bu bizim kurucu felsefemizdir. Bu anlamlı ödül için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların sonunda ÇGC Başkanı Esendemir, Konukoğlu’na, üzerinde Adana’nın sembol yapılarının küçük örneklerinin bulunduğu plaket ile Adana dikimi şalvar, yelek ve şapka takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te facia! Bir gecede 80’e yakın kişi karbonmonoksit’ten zehirlendiÖnceki Haber

Gaziantep’te facia! Bir gecede 80’e yakı...

Yelken, yeniden başkan seçildiSonraki Haber

Yelken, yeniden başkan seçildi

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı