Rektör Yılmaz: Daima var gücümle çalıştım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Yılmaz: Daima var gücümle çalıştım
Abone ol
Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan araştırmalar ve değerlendirme ölçekleri sonucunda Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, üstün performans ödüllerinden; “Altın Ödül”ün sahibi oldu.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan araştırmalar ve değerlendirme ölçekleri sonucunda Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, üstün performans ödüllerinden; “Altın Ödül”ün sahibi oldu.

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırmasında (TÜMA-2018) öğrencilere öğrenim gördükleri üniversitenin rektörünü değerlendirmeleri amacıyla 10 maddeden oluşan “Rektör Performansı Değerlendirme Ölçeği” uyguladı. Sonuç olarak; TÜMA-2018’de 109 devlet ve 63 vakıf olmak üzere 172 üniversitede öğrenim gören 26,513 öğrenciden öğrenim gördükleri üniversitenin rektörlerine ilişkin veri topladı. Analiz sonrasında en yüksek skorları alan ve üniversitelerinde göstermiş oldukları üstün performanslardan dolayı rektörler; Altın, Gümüş ve Bronz Ödüllere sahip oldu.

“DAİMA VAR GÜCÜMLE ÇALIŞTIM”

Altın Ödüle sahip olan Rektör Yılmaz: “Rektör olarak göreve başladığım Hasan Kalyoncu Üniversitesinde ilk günden bu yana yoğun olarak çalışmalarımı sürdürdüm. Hem üniversitem hem de öğrencilerim için daima var gücümle çalıştım. Bugün görüyorum ki karşılık beklemeden verdiğim emek ve çalışmalarım sonucu böyle bir ödüle layık görülmüşüm. Verilen ödülü, yaptığım işi severek ve gönülden yapmaya da bağlıyorum. Bu ödül beni ziyadesiyle gururlandırırken bana doğru yolda olduğumu ve doğru işler yaptığımı bir kez daha gösterdi. Özellikle belirtmek isterim ki beni bu ödüle layık gören tüm öğrencilere ve ÜniAr’a teşekkür ederim” dedi.

ÜniAr NEDİR?

ÜniAr, üniversite ve yükseköğretim üzerine araştırmalar yapan bağımsız bir araştırma laboratuvarı olup, Türk Yükseköğretim Sisteminin gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan bir kurumdur. ÜniAr, öğrenci deneyimini zenginleştirmeyi ve üniversiteleri daha öğrenci merkezli üniversite olma yolunda bir yol gösterici olmayı hedefliyor. Ayrıca ÜniAr, stratejik planlarını ve hizmet kalitesi duyarlılığını artırmak için yönetimlere veri sağlamayı da amaçlıyor.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esnaf, borçlusuna başlatılan hacizi durdurmaya çalıştıÖnceki Haber

Esnaf, borçlusuna başlatılan hacizi durd...

Kapadokya’da, Gaziantep rüzgarı estiSonraki Haber

Kapadokya’da, Gaziantep rüzgarı esti

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı