“Okulumuz Herkesin Eğitim Görmek İstediği Kurum Haline Geldi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Okulumuz Herkesin Eğitim Görmek İstediği Kurum Haline Geldi”
Abone ol
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, “Okulumuz herkesin eğitim görmek istediği bir kurum haline gelmiştir” dedi.

Toklucu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni bir akademik yıla başlamanın sevicini ve heyecanını bir arada yaşadıklarını söyledi.

“Okulumuzda, öğrencilerimize gelecekte tercih edilecek olumlu özelliklerle donatılmış bireyler olabilmeleri için yeni sistemler, programlar geliştirerek çağın gereklerine uygun gördüklerimizi araştırarak uygulamalar yapmaktayız” diyen Toklucu, şöyle devam etti:

“Gelişmiş ülkelerde en önemli unsur, bilgi sahibi, iyi yetişmiş insan gücüdür. Adı pek çok başarı haberleriyle anılan okulumuzda da bu önemli amaca ulaşmak için her türlü teknolojik donanım ve yetkin öğretmen kadrosu var. Özel Sanko Okulları’nın, herkesin eğitim görmek istediği kurum haline gelmesi, daha idealist duygularla görev yapmamızda etken olmuştur. İdealist duygularla, sevgiyle, hoşgörüyle, büyük şevkle, heyecanla ve her gün öğrencilerimize yeni bilgiler, değerler katma çabasındayız.

Sevgili öğrencilerimizin de bu okulun mensubu olma bilincine varmış olmaları gerekir. Sorumsuzluğa, başarısızlığa, tembelliğe, boş vermişliğe yer olmadığını bilerek planlı, programlı çalışmalar yapmaları, hedeflerinin olması, bu hedeflere ulaşmak ve donanımlarını artırmak için çaba harcamaları çok büyük önem taşıyor. Bu konuda öğrencilerime güveniyorum.”  

Öğrenci velilerine de seslenen Toklucu, “Akademik donanımlarının yanı sıra, sosyal, kültürel ve yeteneklerine göre sanatsal ve sportif becerilerle donatılmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli, manevi değerlerini özümseyen, koruyan, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ‘bütün insan’ yetiştirme çabamıza değerli velilerimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlayacaklarını bilmek bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu. 

Toklucu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve başarılarla dolu bir yıl olarak tamamlanmasını dileyerek, sözlerini tamamladı.

Özel Sanko Okulları 2014-2015 yılı mezunlarından Umut Örs ise konuşmasında, akademik donanımın yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetlerle de kendini pek çok alanda geliştirdiğini kaydetti.

Yükseköğrenimini Sanko Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptığına vurgu yapan Örs, “Sanko ailesinden ayrılmamış oldum. Bundan gurur duydum. Başarıya ulaşmak için gereken olanaklar Özel Sanko Okulları’nda var. Bu olanakları kullanmak tamamen öğrencilerin elinde” ifadelerini kullandı.

Toklucu, konuşmaların ardından Özel Sanko Ortaokulu öğrencisiyken 2015 TEOG sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan ve Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi’ne en yüksek puanla giren Umut Serindağ’ı ödüllendirdi.

Törende, robot Nao’nun,  öğrencilere mesajlar içeren konuşması da büyük ilgi gördü. Heyecanlı olduğunu anlatan Nao, yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerde bulundu. 8. ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlarda başarılar dileyen Nao, Atatürk’ün “Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar” sözünü hatırlattı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Öğrencilerini Üniversite Hayatına HazırlıyorÖnceki Haber

Yeni Öğrencilerini Üniversite Hayatına...

ADANA'DAKİ SALDIRIDA ŞEHİT SAYISI 2 OLDUSonraki Haber

ADANA'DAKİ SALDIRIDA ŞEHİT SAYISI 2 OLDU

Yorum Yazın

Tahmazoğlu kurbanlık fiyatlarını açıkladı 
 Gaziantep'te eğitime afet arası: 2 gün daha tatil
Hasan Öztürkmen’den Gaziantep için Meclis araştırma önergesi: Acilen afet bölgesi ilan edilmeli
Uygur: Türkiye Küresel Yumurta Sektöründe Daha Güçlü Konum Alacak
GAÜN Çocuk Hastanesi’nde “Primer İmmün Yetmezliği Farkındalık Haftası” Etkinliği Düzenlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu
Gaziantep'te fırtına sonrası yaralar sarılıyor
Gaziantep'te aranan 2 bin 162 şahsı jandarma yakaladı
Gaziantep’te Öğretmenlere Promosyon Müjdesi
CHP’li Öztürkmen’den Kılıç’a ziyaret
Gaziantep’te ünlü müteahhidin acı sonu: Araçta Cansız Bedeni Bulundu
Gaziantep’te mide bulandıran olay: Öksüz kızın hayatını karartmışlar 
Gaziantep'teki 'süper hücre' balkon duvarlarını yıktı, camları patlattı
Radoi İlk Mesajını Verdi: “Formayı Hak Eden Kalır”
Gaziantep Sağlık Altyapısına Yeni Hekim Desteği
Gaziantep’te Destek Kararı: Su Baskını Zararları Ödenecek
İMO Şube Başkanı Bulut’tan kritik uyarı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, süper hücre bilançosunu açıkladı
Gaziantep’te fabrikadan yangın: Ekipler anında müdahale etti 
Fırtına felaketi: 1 ölü, 40 yaralı