Nurdağı ölüm yolunu defalarca dile getirdim, yapmadınız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nurdağı ölüm yolunu defalarca dile getirdim, yapmadınız
Abone ol
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçe görüşmelerinde söz alarak Gaziantep’teki sorunlu yollarını Bakan Adil Karaismailoğlu’na sordu.

“NURDAĞI ÖLÜM YOLUNU DEFALARCA DİLE GETİRDİM, YAPMADINIZ!”

Milletvekili Kaplan, TBMM 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2020 yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi bütçe görüşmelerinde söz alarak, defalarca dile getirdiği Nurdağı “ölüm yolu” olarak bilinen D-400 karayolundaki yolu dile getirerek, “Milletvekili olduğum günden bu yana sürekli dile getirdiğim, yazılı soru önergesi verdiğim seçim bölgem Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki D-400 kara yolunun duble yol yapılmaması sebebiyle yüzlerce canımızı bu yolda yapılan kazalarda yitirdik. Neredeyse her gün yeni bir kaza oluyor ama hâlen yapılmadı. Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile makamına giderek bizzat görüştüm, bu yolun bir an önce yapılması beklentimizi söyledim ama sonuç alamadık, hâlen de alamıyoruz. Sayın Bakan, lütfen bir an önce "Nurdağı ölüm yolu" olarak bilinen bu yola bir an önce duble yol çalışmasını başlatın, daha fazla canımızı bu yolda kurban vermeyelim” diye ifade etti.

“GAZİANTEP’İN SORUNLU YOLLARINI BİR AN ÖNCE YAPIN!”

Kaplan, Gaziantep’teki diğer sorunlu yolları da dile getirerek, Bakan Karaismailoğlu’na yapılması için bir an önce çağrıda bulundu. Milletvekili, “Sayın Bakan, yine Gaziantep'imizin Karkamış ve Oğuzeli ilçeleri arasındaki yolun dar ve asfaltlanmanın sağlıksız olması da bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bir sorunudur, bu yolun da bir an önce yapılması gerekmektedir. Gaziantep'in organize sanayi bölgesine giden yeni yerleşim merkezi olan Beykent'te trafik ve nüfus yoğunluğunda ciddi bir artış vardır, bu bölgede çok fazla trafik kazası meydana gelmektedir, üst geçit yapılması zorunlu hâle gelmiştir” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İhracatın akademik elçileri projesi finaldeÖnceki Haber

İhracatın akademik elçileri projesi fina...

Gaziantep'te 20 Kasım da elektrik kesintisi olacak yerler... Sonraki Haber

Gaziantep'te 20 Kasım da elektrik kesint...

Yorum Yazın

Nizip’te Sürpriz Gelişme: Karakuş Görevinden Ayrılma Kararı Aldı
Gaziantep'te öğrenci servisine tren çarptı: 13 öğrenci hafif yaralandı
Milletvekili Bakbak TBMM'de Sel ve Fırtınayı Değerlendirdi: "Devletimiz Milletinin Yanındadır"
Gaziantep'te baraka metrelerce aşağıya düştü: 2 kişi ağır yaralandı
Nizip Sınırları Aştı, İllere Meydan Okudu: 4 Ayda 141 Milyon Dolarlık Dev İhracat!
Yıldırım: Reel sektöre destek zamanı
GAÜN’de Tiroid Kanserine Ekip Yaklaşımı
El Hijyeni Hayat Kurtarır: Nizip Devlet Hastanesi’nde Farkındalık Etkinliği
Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi