Nakıboğlu ailesi, bu kez muhalefet suçundan hakim karşısında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nakıboğlu ailesi, bu kez muhalefet suçundan hakim karşısında
Abone ol
Terör örgütü yöneticiliği ve üyeliği suçlamalarıyla ceza yağdırılan Nakıboğlu ailesi, bu kez vergi usul kanuna muhalefet suçundan hakim karşısına çıktı.

FETÖ/PDY Terör örgütü yöneticiliği ve üyeliği suçlamalarıyla ceza yağdırılan Nakıboğlu ailesi, bu kez vergi usul kanuna muhalefet suçundan hakim karşısına çıktı. Mahkeme bir önceki kararında 8 sanığın vergi usul kanununa muhalefet suç dosyalarını ayırmıştı. Yeni dosyanın iddianamesi hazırlandı. 18 aydan 3 yıla kadar ceza istemli duruşmanın birincisi bugün yapılıyor  . Cahit Nakıboğl’nun da katıldığı duruşma başladı.

İDİDİANAME KABUL EDİLDİ

Nakıboğlu ailesi fertlerine, terör örgütü yöneticiliği ve üyelikleri nedeniyle ceza yağdıran mahkeme heyeti, vergi usul kanuna muhalefet suçu dosyasını ise ayırmaya karar verdi. Mahkemenin bu dosyayı ayırmasının ardından, savcılık vergi usul kanununa muhalefet suçlamasıyla yeni bir iddianame hazırladı. Savcılığın hazırladığı iddianame Gaziantep 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

8 SANIK YARGILANACAK

9.Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilen iddianamede, 9 sanık vergi usul kanununa muhalefet suçlamasıyla yargılanacaklar. Cahit Nakıboğlu, Taner Nakıboğlu, Osman Nakıboğlu, M.Hilmi Nakıboğlu, Beyhan Nakıboğlu, Emre Nakıboğlu, Bahaeddin Nakıboğlu ve Emre Özkaya, 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacaklar. Sanıklar, vergi usul kanununa muhalefet suçu nedeniyle 18 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyorlar.

DURUŞMA BAŞLADI

Naksan davasında 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Cihan Dağcı ve Murat Zar, yeni iddianamede sanık olarak yer almadı. 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşma başladı. Duruşmaya, tutuklu sanıklar Taner Nakıboğlu ve Emre Nakıboğlu katılmazken, tutuksuz sanık Cahit Nakıboğlu ve Emre Özkaya katıldı.

mahkeme duruşmayı 28 Mayıs 2019’a erteledi  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazişehir'e Oğuz Ceylan imzayı attı: 77 numarayı kaptıÖnceki Haber

Gazişehir'e Oğuz Ceylan imzayı attı: 77...

Kar uyarısı! THY seferlerini iptal ettirdi...Sonraki Haber

Kar uyarısı! THY seferlerini iptal ettir...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada