NTO Bölgesel İstişare Toplantısına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO Bölgesel İstişare Toplantısına Katıldı
Abone ol
Kahramanmaraş’da düzenlenen Bölgesel İstişare Toplantısı; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ile Afşin, Elbistan, Adıyaman, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa ve Hatay’dan Oda ve Borsaların katıımıyla Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) Temsilen Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak, NTO Meclis Üyeleri Hasan Kaya ve İbrahim Demir de katıldı.

Bölgesel İstişare Toplantısı’nda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu istihdam kampanyasına dikkat çekerek, bu konuda sağlanan teşvikleri dile getirdi. Hisarcıklıoğlu, “TOBB, Odalar ve Borsalar olarak, 81 il ve 160 ilçede bu seferberliğe sahip çıkıyoruz. Tüm işletmelerimize, kampanyaya katılın çağrısında bulunduk, bulunuyoruz. Buradan başta Kahramanmaraş olmak üzere tüm çevre illerdeki iş dünyamıza ve işverenlere tekrar çağrıda bulunuyorum. Bu tarihi desteklerden faydalanın, istihdam kampanyasına katılın” dedi.​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ın ülkenin önemli bir sanayi, ticaret ve tarım kenti olduğuna dikkat çekti. Kentin aynı zamanda 2 üniversitesiyle bir eğitim kenti olduğuna da değinen Hisarcıklıoğlu, “Maraş dondurması, biberi, tarhanası, ahşap oyması, bakır işiyle ülkemizin marka kentlerinden biri. Sözün özü Maraş bizim için çok önemli. TOBB olarak Maraşlı tüccar ve sanayiciler adına, TOBB olarak Maraş’a bir Fen Lisesi ve yurt kazandırdık. Bugün de Ticaret Bakanımızla birlikte sizleri dinlemeye geldik” diye konuştu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a iş dünyasına destekleri ve fedakar çalışmaları için teşekkür eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bakanımızın vizyonu ve dinamizmiyle, hem iç, hem dış ticarette, yeni bir atılım başlayacağına inanıyorum” dedi. Kahramanmaraş’da ev sahipliği yapan Kahramanmaraş TSO, Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Afşin TSO ve Elbistan TSO’yu tebrik eden Hisarcıklıoğlu, “Şu an burada 7 İl; Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa ve Hatay’dan Oda ve Borsaları bulunuyor. Geldikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esnaftan Tuncel'e Yoğun İlgiÖnceki Haber

Esnaftan Tuncel'e Yoğun İlgi

SANKO Okullarında Kariyer GünüSonraki Haber

SANKO Okullarında Kariyer Günü

Yorum Yazın

Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı