NTO Beş Yıldızlı Hizmet Kalitesini Bir Kez Daha Tescilledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO Beş Yıldızlı Hizmet Kalitesini Bir Kez Daha Tescilledi
Abone ol
Akreditasyon sistemi denetiminden geçen oda borsalar sertifikalarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek törenle, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldılar.
Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene; Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ile oda borsa başkanları, üst düzey çalışanlar, Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) temsilen ise NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ve Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Avşaroğlu katıldı.
 
NTO’nun beş yıldızlı hizmet kalitesini bir kez daha tescillediği için gurur duyduklarını belirten NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat sözlerini şu şekilde sürdürdü: “NTO beş yıldızlı Akredite Oda hedefine 2012 yılında ulaşarak Nizip’te bir ilki gerçekleştirmişti. Bugün ise Akreditasyon belgemizi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldık. Bu belgeyi alabilmek için Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz ve personelimiz büyük bir özveri ile çalışmış ve emek vermiştir. Tüm Yönetim Kurulu üyelerimize, Meclis üyelerimize, tüm personellerimize ve üyelerimize teşekkür ederim. Üyelerimize beş yıldızlı hizmet vermeyi ilke edinen Odamız kalite çizgisinden ödün vermeden hizmetlerine devam edecektir. Akreditasyon belgemiz tüm Nizip’lilere hayırlı olsun.” dedi.

-TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini başarıyla tamamlayan 150 oda ve borsanın akreditasyon sertifikalarını alacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarını rica etti.
 
Hisarcıklıoğlu, dünyanın bir değişim ve dönüşümden geçtiğini belirterek, TOBB ve oda-borsa camiası olarak bu değişim ve dönüşümün öncüsü olmak zorunda olduklarını kaydetti.
Türk iş dünyasının başkanı olarak, Avrupa'da, Asya Pasifik'te, İslam ülkelerinde ve Türk Cumhuriyetleri'nde oda başkanlığı ya da yönetim kurulu üyeliği yaptığını anımsatan Hisarcıklıoğlu, salgın dönemini dünyaya kıyasla Türk iş dünyasının en az etkiyle atlattığını aktardı.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların kendilerini geliştirdiğini anlattı. Akredite oda ve borsaların 30'dan fazla ülkenin odaları ile proje yürüttüğünü belirten Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların girişimcilere en iyi şekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiğini kaydetti.
Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların hizmet kalitesi anlamında, Londra, Paris, Berlin'deki oda-borsa seviyesine ulaştığını vurgulayarak, tüm dünyaya sistemi ihraç edecek konuma geldiklerini ifade etti.
 
-Bakan Yardımcısı Uçurmak
Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ise konuşmasında, hizmet kalitesinin belirli bir standarda bağlandığını gösteren akreditasyon töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Oda ve borsaların gümrükler ve bakanlıkla yakından ilgili olduğunu ifade eden Uçarmak, oda ve borsalarda verilen akreditasyonun, hizmet kalitesini belirli bir noktaya getirmesiyle ticari hayatı kolaylaştıracağını, oda ve borsalara disiplin kazandıracağını bildirdi.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ressam Haydar Durmuş yağlı boya ve akrilik çalışmalarını sergileyecekÖnceki Haber

Ressam Haydar Durmuş yağlı boya ve akril...

Şahinbey Belediyesi’nin Folklor Fesitivaline Madrigal DamgasıSonraki Haber

Şahinbey Belediyesi’nin Folklor Fesitiva...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor