NTO Başkanı Özyurt: Terörü yatırımlar bitirecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO Başkanı Özyurt: Terörü yatırımlar bitirecek
Abone ol
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt: "Türkiye’nin yıllardır başına bela olan terör örgütlerini yatırımlar bitirecek" dedi.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt: "Türkiye’nin yıllardır başına bela olan terör örgütlerini yatırımlar bitirecek" dedi.

NTO Başkanı Özyurt, Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı "Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi Paketi"ne ilişkin yaptığı açıklamada, bölgeye yapılacak olan yatırımlarla terör örgütlerinin en önemli unsuru olan insan kaynağının kesileceğini belirtti.

Yatırımların başlamasıyla her yıl 200 bin kişinin istihdam sahibi olacağına ifade eden Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgeye dört yılda toplam 140 milyar liralık yatırım yapılacak ve 23 ilde cazibe merkezi oluşturulacaktır. Yatırım yerinin bedava olması ve makine ve teçhizat alımına sıfır faizli kredi sunularak kamu alım garantisi verilmesi bölge büyük bir atılım gerçekleşecektir. Bu anlamda Başbakanımız Binali Yıldırım'ın açıklamış olduğu yatırım teşvik paketini çok önemli buluyoruz. Ancak yatırımların gerçekleştirilmesi için bölgede güven ortamı sağlanması gerekiyor. Güven ve huzur ortamının sürekli olarak sağlandığı takdirde bu teşvik paketleri doğrudan amacına ulaşmış olacaktır. Doğu ve Güneydoğu bölgesinde kamu ve özel sektör el ele vererek yatırımları artırarak oluşacak refah artışı tüm Türkiye’nin ekonomisine yansıyacak 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerlenecektir. Bu nedenle hükümetimiz, ülkemizi bu terör belasından bir an önce kurtarması gerekmektedir. Açıklanan bu paketin Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracağına inanıyor, ülkemize, işadamlarımıza ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yatırım-destek hamlesi, bölgede ekonominin çarklarının hızlanmasına olumlu katkı yapacaktırÖnceki Haber

Yatırım-destek hamlesi, bölgede ekonomin...

Gaziantep'te 75 Polis mahkemeye sevk edildiSonraki Haber

Gaziantep'te 75 Polis mahkemeye sevk edi...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü