NTO 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde
Abone ol
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelleri ile birlikte Nizip Çarşı Cami Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Nizip Çarşı Cami Meydanı Türk bayrakları ve pankartlarla donatılarak Nizip ilçe protokolü ve halkın katılımıyla etkinlikler düzenlendi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıldönümünde o gece olduğu gibi yine aynı meydanda toplanarak demokrasimize ve milli irademize sahip çıkmaya devam ediyoruz.” dedi.
Kahraman Türk milleti 15 Temmuz gecesi kararlı bir duruş gösterdiğini belirten NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milletimizin canı ve kanı pahasına gösterdiği bu kahramanlık örneği tarihi sahnesinde yerini almıştır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz diken hainler şunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç milletimizin iradesinden üstün değildir. Milletimiz Türkiye Cumhuriyeti devletini milletin iradesi dışındaki hiçbir gücün yönetemeyeceğini açıkça göstermiştir. Tarih boyunca en zor günlerde dahi küllerinden yeniden doğmayı başaran milletimiz, bir gecede gösterdiği eşsiz mücadele sayesinde ülkemizi karanlıktan aydınlığa kavuşturmuştur.
Bizler de ülkemizin birliğine, dirliğine ve demokrasiye karşı yapılan bu hain plana karşı tepkimizi göstermek adına altı yıl önce olduğu gibi bugünde Nizip Ticaret Odası camiası olarak meydanlardayız. Hain kalkışmanın yaşandığı o gece sokaklara dökülerek şehadet şerbetini içen şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz.” İfadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu kadarına da pes! ‘Halayı yavaş çek’ kavgası...Önceki Haber

Bu kadarına da pes! ‘Halayı yavaş çek’ k...

Mucize kurtuluş! 5’inci kattan düşen bebek yaralı kurtulduSonraki Haber

Mucize kurtuluş! 5’inci kattan düşen beb...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor