MUTLU TOPÇU 1 PUANA SEVİNEMEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUTLU TOPÇU 1 PUANA SEVİNEMEDİ
Abone ol
Gaziantep Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1 puana sevinmediklerini söyledi. Topçu maçın ardından, "İlk 3 haftada 5 puan alan, hiç maç kaybetmeyen bir takımla oynadık. Rakibin 10 kişi kalması üzerine penaltı kaçırdık, 3-4 net pozisyondan yararlanamadık. 1 puana sevinemiyoruz. İki takım da sıcak ve rutubetli bir ortamda oynadı. Kazanabilirdik" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1 puana sevinmediklerini söyledi. Topçu maçın ardından, "İlk 3 haftada 5 puan alan, hiç maç kaybetmeyen bir takımla oynadık. Rakibin 10 kişi kalması üzerine penaltı kaçırdık, 3-4 net pozisyondan yararlanamadık. 1 puana sevinemiyoruz. İki takım da sıcak ve rutubetli bir ortamda oynadı. Kazanabilirdik" ifadelerini kullandı.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, golsüz biten Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçının ardından terör şehitlerini unutmadı. Arslan, 90 dakikanın ardından, "Maçtan önce ülkemizde sıkıntılı günler yaşandı. Emniyet görevlilerini şehit verdik. Yakınlarına sabır diliyorum. Sadece siyah giymekle değil. Acımız çok büyük. Ülkemiz artık güzelliklerle anılmalı. Herşeye rağmen tiyatro oyuncusu gibi işimizi yapmak zorundayız" diye konuştu. 

Genç teknik adam, "İlk 15 dakikada kötüydük. Bu bölümde oynadığımız oyunu hazmedemiyorum. Sonra açıldık, topumuz direkten döndü. İkinci yarı Douglao'nun atılmasıyla 10 kişi kaldık. Penaltı ve kart pozisyonu yüzde yüz doğruydu. Buna rağmen alan savunmasını iyi yapıp rakibi ısırdık. Aldığımız her puan değerli" dedi. 

Arslan, taraftarın stat isteğiyle ilgili tezahüratlarını ise, "Süper Lig'in tek ilçe takımıyız. Arkamızda çok büyük seyirci grubu yok. Malesef her maçımız bizim için deplasman oluyor. Yine de ligde kalıp başarımızı sürdürmek istiyoruz"

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
IŞİD İLE MUHALİFLERİN ÇATIŞMASI SÜRÜYORÖnceki Haber

IŞİD İLE MUHALİFLERİN ÇATIŞMASI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SONUNU GETİREMEDİ Sonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SONUNU GETİREMED...

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat