Liseli Seyit Battal’ın büyük başarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liseli Seyit Battal’ın büyük başarısı
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Seyit Battal Ay, Antalya’da düzenlenen, 29 ülkeden yaklaşık 2 bin 400 sporcunun katıldığı 3. Uluslar arası Avrupa Kick Boks, Full Kontack dalı 54 kiloda 1. Olarak altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Ay, elde ettiği birincilikle 15-23 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek Dünya Kick Boks şampiyonasına katılım hakkı elde etti.

7 yıldır Kick Boks sporu yaptığını, daha öncede çeşitli tarihlerde düzenlenen Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında bir çok derece elde ederek madalya kazanan Seyit Battal Ay, hedefinin dünya şampiyonasında da birincilik kürsüsüne çıkarak Türk Bayrağını göndere çektirmek olduğunu söyledi.

Yaptığı sporla hem sağlıklı bir hayat sürdüğüğünü ve hem de gerek ülkemizin ve gerekse de dünyanın bir çok yerini görme fırsatı bulduğunu ifade eden Ay,” Herkesin kendi yeteneklerine göre bir spor yapması çok önemli. Böylece sağlıklı kalmanın yanı sıra bir çok yeri gezip görme şansını da bulabilirler. Ben yaptığım spor sayesinde Türkiye’nin bir çok şehrinin yanında, Avrupa ülkelerini görme şansını yakaladım” diye konuştu.

Gaziantep Ticaret Odası Okul Müdürü Ergün Özkol ise, öğrencisinin elde ettiği başarı ile gurur duyduklarını, katılacağı Avrupa Şampiyonasında da başarılı maçlar çıkartıp derece ile döneceğine inandığını ifade ederek,” Okulumuzda öğrencilerimizi eğitimin dışında, spor ve kültürel faaliyetlere katılmaya teşvik ediyoruz.  Öğrencilerimiz böylesine uluslar arası turnuvalara giderken, masraflarını okul öğretmenlerimiz ve okul aile birliğinin desteği ile gidiyorlar. Dar ve kısıtlı imkanlarla gittikleri turnuvalardan öğrencilerimizin başarıyla dönmeleri bizleri ayrıca gururlandırıyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te koca dehşeti: Pompalı tüfekle karısının kafasına sıktı...Önceki Haber

Gaziantep'te koca dehşeti: Pompalı tüfek...

CHP de başvuruda rekora koşuyor Sonraki Haber

CHP de başvuruda rekora koşuyor

Yorum Yazın

Hayırsever aileden Nizip’e vefa 
Gaziantep'te 135 litre sahte alkol ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te 162 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi: 6 gözaltı
Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele