Likya- Kaş Festivali'nde 'rockçı imam' ve Atiye konser verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Likya- Kaş Festivali'nde 'rockçı imam' ve Atiye konser verdi
Abone ol
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde bu yıl 18'incisi düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin finalinde 'rockçı imam' Ahmet Muhsin Tüzer ve Atiye konser verdi. Anadolu Ateşi'nin gösterisi ise ilgiyle izlendi.

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde bu yıl 18'incisi düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin finalinde 'rockçı imam' Ahmet Muhsin Tüzer ve Atiye konser verdi. Anadolu Ateşi'nin gösterisi ise ilgiyle izlendi.

Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 18'inci Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin finali Kalkan Mahallesi'nde yapıldı. Yat Limanı kıyısında yapılan etkinliği Kaymakam Selami Kapankaya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Aydın, Kaş Belediye Başkanı Ak Partili Halil Kocaer, diğer protokol üyeleriyle yerli ve yabancı tatilcilerden oluşan yüzlerce kişi izledi.Etkinlikte önce sahneye, 'rockçı imam' Ahmet Muhsin Tüzer çıktı. Söylediği şarkılar ve ilahilerle beğenilen Tüzer, yabancı dinleyiciler için bazı şarkılarına ilişkin İngilizce açıklamalar yaptı. Tüzer'in ardından Kalkan Minikler Bale Grubu gösteri yaptı. Sonrasında popçu Atiye sahneye geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Atiye, özellikle genç hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Darbuka şovuyla beğenilen Atiye, bir ara izleyicinin önüne yatarak şarkı söyledi. Gecenin finalini ise Anadolu Ateşi grubu yaptı. Halk oyunları gösterileriyle büyüleyen ekibin davul şovu ilgi çekti.Konser sonunda Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Halil Kocaer, konser verenlere plaket ve çiçekle teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Üniversitesi’nden 6 bin 201 öğrenci mezun olduÖnceki Haber

Gaziantep Üniversitesi’nden 6 bin 201 öğ...

Altın Nar'a muhteşem kapanışSonraki Haber

Altın Nar'a muhteşem kapanış

Yorum Yazın

Müteşebbis Heyet Yenilendi, Dikkat Çeken İsimler Öne Çıktı
Gaziantep’te Korkutan İhbar: Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Gaziantep’te acı olay: Muhammed suda boğuldu
Nizip’te Asayiş Operasyonları: 43 Şüpheli Yakalandı, 23 Aranan Şahıs Tutuklandı
NTB Başkanı Sarı’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı
CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı