Kokoreçin doktoru konuştu...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kokoreçin doktoru konuştu...
Abone ol
Gaziantep'in ünlü Kokoreçcisi Dr. Kokoreç, dövizdeki artışın kokoreç'e de yansıdığını söyledi. Kuzu kesimlerinde ciddi bir düşüş yaşandığını kaydeden Dr. Kokoreç İşletme Sahibi Mehmet Özkıyıkcı, bağırsak ve sakatatların satışlarında ciddi fiyat artışı olduğunu ancak kendilerinin bu artışı müşterilerine yansıtmadığını söyledi.

GAZİANTEPLİLER KOKOREÇİ SEVİYOR
Gazianteplilere yıllardır kendi ürettiği ürünleri ile lezzet şöleni sunan ve sürekli müşterilerinden tam not alan Dr. Kokoreç sektöründeki başarısını emin adımlar ile sürdürüyor. Protein ve besin deposu olarak bilinen kokoreçi büyük bir titizlik ile müşterilerinin damak zevkine sunan Dr. Kokoreç döviz kurlarının yükselmesi ile birlikte sektörlerinde yaşananları gazetemize anlattı. 

FIRSATÇILAR YÜZÜNDEN BAĞIRSAKTA AZALMA VAR 
Canlı hayvan kesimlerinin ciddi oranda azaldığını ve bu azalma ile birlikte bağırsak ve sakatat fiyatlarında artış olduğunu dile getiren Mehmet Özkıyıkcı, sözlerine şöyle devam etti; 
"Gaziantep halkı kokoreçi çok seviyor. Pandemi döneminde dahi müşterilerimizin ilgisi çok yüksekti. Çok şükür artık hemşerilerimiz bizleri tanıyor ve kendi üretimimiz olan kokoreç ve diğer ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tüketiyorlar. Ancak son zamanlarda doların yükselmesiyle bazı hayvan üreticileri satışlarını durdurdu. Durum böyle öyle olunca kesimlerde azaldı. Tabi bu azalma ister istemez bizimde işlerimize yansıdı. Satışlarımız gayet iyi gidiyor ancak fiyatlar daha da artacak diye bekleyen ve malını elinde tutarak satışa sunmayan bazı fırsatçılar yüzünden bağırsakta da azalma oldu" şeklinde konuştu.

DR. KOKOREÇ SİZLERİ BEKLİYOR
Esnaf olarak yılbaşını beklediklerini belirten Özkıyıkcı; "İnşallah yılbaşı ile birlikte artan döviz fiyatları düşer ve piyasalar rahat bir nefes alır. Ülkemiz büyük ve güçlü bir ülke bu kara günlerin geçmesi için elimizi taşın altına koyarak mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah yeni yıl ülkemize bolluk ve bereket getirir.


Temennimiz bu yönde. Birbirinden leziz kokoreç ve diğer ürünlerimizin tadına bakmaları için tüm hemşerilerimizi Yeditepe'de bulunan Dr. Kokoreç'e bekliyor, tüm müşterilerimizin yeni yılını kutluyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koca Ülkeyi Koruyuculuğu Belli Olmayan Sinovac Aşısına Teslim Ettiniz!Önceki Haber

Koca Ülkeyi Koruyuculuğu Belli Olmayan S...

Güneydoğu'nun tahıl ambarı zeytinyağı üretiminde de iddialıSonraki Haber

Güneydoğu'nun tahıl ambarı zeytinyağı ür...

Yorum Yazın

Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi