Kızılay’dan Klavuz Köyü İlkokulu’nda çocuk şenliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızılay’dan Klavuz Köyü İlkokulu’nda çocuk şenliği
Abone ol
Toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Türk Kızılay Gaziantep Toplum Merkezi toplum merkezi Çocuk Dostu Alan katılımcıları ile birlikte Gaziantep, Oğuzeli ilçesi, Kılavuz köyü İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık. Çocuk şenliğine dönüşen kutlamalar büyük ilgi görürken minikler gönüllerince eğlendi.

Suriye Krizi İnsani Yardım Operasyonu kapsamında, Türk Kızılay’a bağlı olarak, Avrupa Birliği tarafından fonlanan, Türk Kızılay Gaziantep Toplum Merkezi adı altında 01.12.2017 tarihi itibariyle yerel halk ve Suriyeli misafirlerimize yönelik dil eğitimi, psiko-sosyal destek, koruma, meslek edindirme ve yönlendirme, sosyal uyum gibi alanlarda hizmet verildiğini ifade eden Uyum Aktivite Görevlisi Fırat Çöplü yaptığı değerlendirmede “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kılavuz İlkokulu’nda birleştirilmiş sınıfta eğitim gören 18 öğrenci ve 45 Gaziantep Toplum Merkezi Çocuk Dostu Alan (ÇDA) katılımcısı birlikte 23 Nisan sevincini paylaşmıştır.

Kutlamanın sonunda Kılavuz İlkokulu’na ÇDA katılımcılarının bir ay süren hazırlıkla; boyamış olduğu masa tabure ve kitaplığı hediye ettik. Genç Kızılay GAÜN ve toplum merkezimiz tarafından boyanmış renklendirilmiş olan okulda okuma ve oyun alanı oluşturulmuştur. 23 Nisan kutlamalarını kurumumuzdaki Suriyeli çocuk katılımcılar ve Kılavuz İlkokulu öğrencileriyle birlikte yenilenmiş ve güzelleşmiş okulumuzda gerçekleştirdik” dedi. Şenlik kapsamında bir birinden farklı çocuk oyunları oynayan minik öğrenciler seslendirdikleri çocuk şarkılarıyla da dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Gül ve Emniyet Müdüründen yaralı polise ziyaretÖnceki Haber

Vali Gül ve Emniyet Müdüründen yaralı po...

DSP Lideri Aksakal'dan CHP'ye sert eleştiriSonraki Haber

DSP Lideri Aksakal'dan CHP'ye sert eleşt...

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat