Kadınların çıplak fotoğraflarını çekip,bileklerini kesmişler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadınların çıplak fotoğraflarını çekip,bileklerini kesmişler
Abone ol
Evlendirme ve iş bulma vaadiyle yurt dışından getirdikleri kadınları evlere hapsederek bayıltıp uygunsuz görüntülerini çeken ve işkence yaparak fuhuşa zorlayan 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin fuhuş yapmak istemeyen kadınları dövdükleri, bileklerini kestikleri, ormana götürerek öldürmekle tehdit ettikleri öğrenildi. 3 kadının şikayetci olduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evlendirme ve iş bulma vaadiyle yurt dışından getirdikleri kadınları evlere hapsederek bayıltıp uygunsuz görüntülerini çeken ve  işkence yaparak fuhuşa zorlayan 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin fuhuş yapmak istemeyen kadınları dövdükleri, bileklerini kestikleri, ormana götürerek  öldürmekle tehdit ettikleri öğrenildi. 3 kadının şikayetci olduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ EVE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen bir ihbarı değerlendiren Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine bağlı ekipler yaptıkları operasyon ile  şantaj ve işkence çetesini ortaya çıkardı. Polis ekipleri 23 Kasım 2017 tarihinde sabaha karşı 04.30'da Şişli, Gülbahar Mahallesi ve Kağıthane, Telsizler Mahallesi'nde bulunan iki eve yaptıkları baskında şüpheliler Burak K.(26), Engin A.(26) Orhan G.(22) ile Barış B.(26)'yi gözaltına aldı. Operasyonda evlerde zorla tutulan Özbekistan uyruklu kardeşler İrona S.(26), Umida S.(33) ile Türk vatandaşı P.M.(20) kurtarıldı.

KADINLAR ŞANTAJ VE İŞKENCEYİ ANLATTILAR

Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine getirilen kurtarılan kadınların anlattıkları deneyimli dedektifleri bile şaşırttı. Kurtarılan kadınlar yurt dışından internet üzerinden tanıştıkların kişilerin evlendirme ve iş bulma vaatlerine inanarak İstanbul'a geldiklerini anlatarak uğradıkları işkence ve şantajları tüm detayları ile anlattıkları öğrenildi. Kadınlardan İrona S. "Bir Türk'le evleneceğime inanarak İstanbul'a geldim. İçkimize hap atarak beni uyuttular. Uyandığımda çıplak resimlerimi çekmişlerdi. Sonra bu resimleri kullanarak fuhuşa zorladılar, kabul etmeyince dövdüler, ormanlık bir alana götürüp öldürüp gömmekle tehdit ettiler." dedi. Yapılan soruşturmada şüphelilerin ayrıca fuhuş yapmak istemeyen bazı kadınların bileklerini jiletle kestikleri de tespit edildi.

3'Ü TUTUKLANDI

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler İnsan ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi .Şüphelilerden Burak K., Engin A. ve Orhan G. tutuklanırken Barış B. serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep, tekstil ihracatında söz sahibiÖnceki Haber

Gaziantep, tekstil ihracatında söz sahib...

Fadıloğlu, deneyimlerini öğrencilere aktardıSonraki Haber

Fadıloğlu, deneyimlerini öğrencilere akt...

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı