Kadın futbolcular yeşil sahayı ringe çevirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın futbolcular yeşil sahayı ringe çevirdi
Abone ol
TFF Kadınlar U15 Bölgesel Gelişim Ligi’nin son maçında her iki takımın futbolcu ve teknik heyetleri birbirinin üzerine yürümesiyle saha bir anda ringe dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda hızını alamayan taraflar, sahaya giren güvenlik güçlerine de zorluk çıkardı.

Denizli’de TFF Kadınlar U15 Bölgesel Gelişim Ligi’nin son maçında Akkonak Stadı’nda karşılaşan Horozkentspor-Sultanlarspor maçında yeşil sahalarda istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Horozkentspor’un şampiyonluğu ile sona eren Kadınlar U15 Ligi yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Akkonak Stadı’nda oynanan ve futbolseverlerin yanı sıra Denizli Gençlik Spor Müdürü Ömer İlman ve Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya’nın da izlediği Kadınlar U15 Ligi, Sultanlarspor-Horozkentspor maçının normal süresi 1-0 Horozkentspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Tekme ve küfürler havada uçuştu

Maç bitiminde Horozkentspor’a şampiyonluk, Sultanlarspor’a ikincilik kupası verilmesi için hazırlık yapılırken saha içerisinde taraftarlar arasında tartışma ile başlayan olay, daha sonrası sporcu, antrenör ve yöneticilerin de katılımıyla büyüyerek arbede yaşandı. Taraflar birbirlerine saldırırken, tekme ve küfürler havada uçuştu.

Kupa töreni iptal edildi

Bir anda boks ringine dönen sahadaki olaylara, güvenlik için statta bulunan polis ekipleri müdahale etti. İstenmeyen görüntülerin ortaya çıktığı kavga, emniyet güçlerinin müdahalesi ve takviye kuvvet gelmesi ile son buldu. Takımlar güçlükle sakinleştirilirken, Sultanlarspor sahadan çekilme ve kupa törenine katılmama kararı aldı. Olayların büyümesi üzerine kupa ve madalya töreni ise iptal edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAÜN “Çocuklar kampüste” etkinliğine ev sahipliği yapıyorÖnceki Haber

GAÜN “Çocuklar kampüste” etkinliğine ev...

GTO, BM ihaleleri için eğitim verdiSonraki Haber

GTO, BM ihaleleri için eğitim verdi

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor