KAÇIRILAN GAZİANTEPLİ ASKERİN AİLESİ TEDİRGİN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAÇIRILAN GAZİANTEPLİ ASKERİN AİLESİ TEDİRGİN
Abone ol
Erzincan'daki birliğine giderken yol kesen PKK'lı teröristler tarafından Tunceli'de kaçırılan er Müslüm Altıntaş'ın ailesi, oğullarına kavuşacağı günü bekliyor. Gözyaşı döken baba Şevket Altıntaş, "Bizi paramparça ettiniz, oğlumu istiyorum" dedi.

Erzincan'daki birliğine giderken yol kesen PKK'lı teröristler tarafından Tunceli'de kaçırılan er Müslüm Altıntaş'ın ailesi, oğullarına kavuşacağı günü bekliyor. Gözyaşı döken baba Şevket Altıntaş, "Bizi paramparça ettiniz, oğlumu istiyorum" dedi.

Acemi birliğini tamamladıktan sonra dağıtım izni için memleketi Gaziantep'e gelen Müslüm Altıntaş, geçen 2 Ekim günü birliğine teslim olmak üzere otobüsle Erzincan'a hareket etti. Ancak, Erzincan'a giden Altıntaş kendisi gibi asker olan Ağrı'ya giden Adil Kavaklı ile Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Yetkililerin haber vermesiyle çocuklarının yol kesen teröristlerce kaçırıldığını öğrenen baba Şevket, anne Songül ve kızları Goncagül Altıntaş, büyük üzüntü yaşadı. Günlerdir çocuklarından haber almayı bekleyen ve sürekli gözyaşı döken Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm'e biran önce kavuşmanın hayalini kuruyor.

ANNE: BEN OĞLUMU İSTİYORUM

Oğlunun kaçırılmasının ardından kahrolan ve günlerdir gözyaşı döken anne Songül Altıntaş, "Vatani görevini yapıp gelsin diye askere gönderdim. Oğlum şimdi nerede? Artık dayanamıyorum ve oğlumu istiyorum" dedi.

Astım hastası olan oğlunun sürekli rüyalarına girdiğini de dile getiren Songül Altıntaş, "Oğlum rahatsız, dağda dayanamaz. O soğuklara, toza toprağa dayanamaz rahatsızlanır. Kimseye zararı dokunmamış olan oğlumu bana versinler. Devletten oğlumu istiyorum. İçim yanıyor, artık dayanamıyorum. Her gece rüyalarıma giriyor 'anne gel seni çağırıyorum' diyor. Ama ben oğluma ulaşılamıyorum" diye gözyaşı döktü.

Kaçırılan askerin anneannesi Fethiye Yılmaz da torununun biran önce geri dönmesi için sürekli dua ettiğini söyledi.

BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ: BU SAVAŞ BENİM CANIMI YAKIYOR

PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan er Müslüm Altıntaş'ın KOAH hastası olan babası Şevket Altıntaş da biran önce çocuğunun evine dönmesini istedi. Oğlunun kaçırıldığını kendisini karakola çağıran polis ve buradaki askeri yetkililerden öğrendiğini anlatan Şevket Altıntaş, canının yandığını söyleyerek sinir krizi geçirdi. Göğsünü yumruklayan ve gömleğini parçalayan Müslüm Altıntaş şunları söyledi:

"Müslüm benim tek oğlum. Kime ne diyeyim? Lanet gelsin kavganıza, yeter. Ben halkım ve canım yanıyor. Benim için savaşıyorsanız başka şekil savaşın çünkü benim canımı yakıyorsunuz. Bir oğlum var, askere gönderdim. Şimdi oğlum ya askerde ya evimde olsun istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Oğlum sürekli gözümün önünde, kimin ne hakkı var buna. Bizi koyduğumuz halimiz bu, artık yeter. Binlerce, milyonlarca insanın canı yandı. Biz bu haldeyken bir yetkili arayıp 'geçmiş olsun' bile demedi, bizi insan yerine koymadı. Tek isteğim oğluma kavuşmak. Yüreğim yanıyor, oğluma kavuşayım ondan sonra isterse beni kessinler."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'ye Gelen Turist Sayısı Eylül Ayında da DüştüÖnceki Haber

Türkiye'ye Gelen Turist Sayısı Eylül Ayı...

CHP’li Ekici: Gaziantep'te Güvenlik Kaygısı YaşanıyorSonraki Haber

CHP’li Ekici: Gaziantep'te Güvenlik Kayg...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada