Hikmet Güneş: Kurumsal anlayış ve liyakatle yönetim hedefliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hikmet Güneş: Kurumsal anlayış ve liyakatle yönetim hedefliyoruz
Abone ol
GSMMM’nin kuruluşundan bu yana bir çok komisyon ve kurullarında görev alan “Değişim gurubu” başkan adayı Hikmet Güneş 29 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel kurulunda oda yönetimine talip olduklarını belirterek, kurumsal anlayış ve liyakatle yönetim hedeflediklerini ifade etti.

Değişim gurubu başkan adayı Hikmet Güneş,  Cumhuriyetimizin değerlerine sonuna kadar sahip çıkan, hak-hukuk ve adalet noktasından ayrılmadan, mesleki ilkelerimiz doğrultusunda liyakat sahibi bir grup olarak yola çıktıklarını ifade ederek şöyle dedi “  

Bu yolda mesleki değerleri ve etik ilkeleri ön planda tutan tüm meslektaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca; toplumun mesleğimize ve onun faaliyetlerine karşı güveninin ve saygınlığının korunması ve artması için meslek etiğine ihtiyaç vardır. Afaki vaatlerle değil, ayağı yere basan, uygulanabilen fikirlerle, mesleğimizin geleceğine katkı sunmayı hedefleyerek, oda yönetim anlayışını hep birlikte değiştirmek istiyoruz. Haksız rekabetle ve korsanla mücadele ederken kimi zaman bazı çevreleri karşımıza alsak da, mesleğin geleceği için oy kaybımız olacağını bilmemize rağmen meslek ve meslektaş için bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Amacımız onurlu bir meslek, kurumsal, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı. Bu amaçlar için tecrübeli ve genç kadrolarımız ile Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası yönetimine adayız.”

Hikmet Güneş, yönetime geldikleri takdirde, Vergi, SGK ve diğer kamu kurumlarına verilen beyan ve bildirimlerin birleştirilmesi ve mevzuat uygulamalarının sadeleştirilmesi yönündeki taleplerin öncelikleri arasında olacağını kaydederek “Akademik bir oda olarak, sürekli ve mesleğe en yüksek düzeyde katkı sunan eğitimlerimiz üyelerimizin yoğunluğu ve talepleri dikkate alınarak devam edecektir. Tüm üyelerimizden gücümüze güç katması adına, yönetimin yanında yer alarak, vermiş olduğumuz mesleki mücadeleye destek sağlamalarını bekliyoruz. Biz mali müşavirler biliyoruz ki gelişmenin en sağlam yolu DEĞİŞİM’ le mümkün olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te FETÖ operasyonu: 15 gözaltıÖnceki Haber

Gaziantep’te FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

Gaziantep’te artan hırsızlık olayları ile ilgili açıklamaSonraki Haber

Gaziantep’te artan hırsızlık olayları il...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor