Halıcıların sağlığı Domotex’te Anka Hastanesine teslim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halıcıların sağlığı Domotex’te Anka Hastanesine teslim
Abone ol
​Özel Gaziantep Anka Hastanesi, Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda stant açtı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Anka Hastanesine ait stant fuara katılan konuklara ücretsiz sağlık hizmetleri vererek dikkat çekti.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi, Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda stant açtı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Anka Hastanesine ait stant fuara katılan konuklara ücretsiz sağlık hizmetleri vererek dikkat çekti.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açılan ve 200’ün üzerinde firmanın katıldığı fuarda, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nin standı gözde stantlar arasında yer aldı.

Standı ziyaret eden katılımcılara sağlık hizmeti verilirken, hastanedeki hizmetler ile ilgili de bilgi verildi.

Standı ziyaret edenlerle Özel Gaziantep Anka Hastanesi Diyetisyeni Merve Boztoprak tek tek ilgilendi. Standı ziyaret edenlerin beden kitle indeksi, vücut kas, yağ ve su oranı, vücuttaki ödem, bazal metabolizma hızı ve tansiyon ölçümü ücretsiz olarak yapıldı. Diyetisyen Boztoprak, kilo kontrolü sağlamak isteyen bireylerle görüşerek, vücut kompozisyonlarına göre önerilerde bulundu.

Kilo fazlalığının ana nedenleri arasında yanlış düşünce kalıplarının olduğunu belirten Özel Gaziantep Anka Hastanesi Diyetisyeni Merve Boztoprak, kilo verme sürecinin sadece bedensel değil, zihinsel kontrollerle de sağlanabileceğini dile getirdi.

Türkiye’de makine halısı üreticilerinin en önemli buluşma noktası olan fuarda, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nin standı, 25 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin hububat ihracatında söz Güneydoğu’nunÖnceki Haber

Türkiye’nin hububat ihracatında söz Güne...

Kaşmir Halı'ya ziyaretçi akınıSonraki Haber

Kaşmir Halı'ya ziyaretçi akını

Yorum Yazın

Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: Araçta Cansız Bedeni Bulundu
Gaziantep’te Destek Kararı: Su Baskını Zararları Ödenecek
İMO Şube Başkanı Bulut’tan kritik uyarı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, süper hücre bilançosunu açıkladı
Gaziantep’te fabrikadan yangın: Ekipler anında müdahale etti 
Fırtına felaketi: 1 ölü, 40 yaralı
Gaziantep'te şiddetli yağış bir evin çatısını yıktı, vatandaş yaşadıklarını canlı yayında ağlayarak anlattı
Gaziantep'te süper hücre şehri talan etti: Hortum adamı fırlattı
Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti