HKÜ’den İstanbul’da Otizm Farkındalık Projesi Lansmanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HKÜ’den İstanbul’da Otizm Farkındalık Projesi Lansmanı
Abone ol
Türkiye'de en fazla ünlü ismin katıldığı sosyal sorumluluk projesi olma özelliği taşıyan,”'Sekizinci Renk Otizm Farkındalık Projesi”nin Lansmanı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) desteğiyle, İstanbul TÜYAP Kitap Fuarında yapıldı.

Projenin marka yüzü sanatçı Mustafa Ceceli ve proje sahibi Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu'nun tanıtımını yaptığı projede, Türkiye'nin 50 ünlü ismi yer aldı. Lansmana konuşmacı olarak HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve ünlü sanatçı Mustafa Ceceli katıldı.

HKÜ rektörü Yılmaz; projedeki amaçlarının, toplumda otizm adına farkındalık yaratmak ve otizmli çocukların yaşam kalitelerini artırmak olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak, özel eğitimin özellikle zihinsel engelliler için eğitimin önemine olan inancımızdan, Eğitim Fakültemizde Zihinsel Engelliler Öğretmenliği bölümünü açtık. Eğitim öğretim, Ar-Ge ve sosyal sorumluluklar bağlamında üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya gayret ediyoruz. “Dünya Otizm Farkındalık Ayı” olan Nisan ayında yaşamı tüm renkleriyle paylaşan herkesi Hasan Kalyoncu Üniversitesinde yapılacak olan  “Sekicinci Renk Projesi” kapsamındaki etkinliklere davet ediyorum. Başta bugün burada yanımızda olan Mustafa Ceceli olmak üzere, projede emeği geçen tüm kahramanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Otizmin; sevgi, sabır ve çok duyarlılık isteyen bir konu olduğunu belirten Lansmanın Marka Yüzü Mustafa Ceceli, panel salonunda mini bir konser düzenleyerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. O anı ölümsüzleştirmek isteyen hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Ceceli, otistik çocukların yüzlerindeki gülümsemenin dünyalara bedel olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk'ü Saygı, Şükran ve Rahmetle AnıyorumÖnceki Haber

Atatürk'ü Saygı, Şükran ve Rahmetle Anıy...

KAYMAKAM SON ANDA KURTULDU YARALILAR VARSonraki Haber

KAYMAKAM SON ANDA KURTULDU YARALILAR VAR

Yorum Yazın

Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi