HKÜ’den Kapadokya’ya fotoğraf yolculuğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HKÜ’den Kapadokya’ya fotoğraf yolculuğu
Abone ol
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKU) Fotoğrafçılık Kulübü, geleneksel olarak düzenlediği teknik fotoğraf gezilerine bir yenisini daha ekledi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKU) Fotoğrafçılık Kulübü, geleneksel olarak düzenlediği teknik fotoğraf gezilerine bir yenisini daha ekledi.

GEZİ EKİBİ HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Kulüp üyelerine fotoğraf ve fotoğrafçılık hakkında teknik bilgi vermek, aynı zamanda yeni yerler keşfederek bakış açısını geliştirmek amacıyla hareket eden HKÜ Fotoğrafçılık Kulübü, Kapadokya-Erciyes güzergâhlı teknik fotoğraf ve eğlence gezisi düzenledi.

HKÜ Fotoğrafçılık Kulübü üyelerinin katılımıyla düzenlenen gezi ilk olarak Kapadokya’da başladı. Otuz kişilik ekibin yer aldığı gezide kulüp üyeleri, ileri seviye fotoğrafçılık eğitimi aldı. Teknik fotoğraf ve eğlence gezisi olarak düzenlenen ve dört gün süren etkinliğin son durağı ise Erciyes oldu. Etkinliğin ilk gününde Kapadokya aşıklar vadisinden eşsiz gün doğumunu ve balonların uçmasını seyreden kulüp üyeleri bol bol fotoğraf çekme fırsatı buldu. Kapadokya’da Avanos ve Ihlara Vadisini ziyaret eden kulüp üyeleri, ATV turu eşliğinde peri bacalarını ve vadileri de gezdi. Yöreye ait kültürel aktiviteleri de ihmal etmeyen kulüp, çanak çömlek yapımını yerinde gördü ve yine yöreye ait özel üretim şerbetlerinin yapıldığı fabrikayı gezdi. Akşam yemeğini canlı müzik ve halk oyunları eşliğinde yiyen gezi ekibi, etkinliğin dördüncü gününü ise Erciyes’te geçirdi. Erciyes gezisinde ise kayak, dağ motoru ve snowboard yapan gezi ekibi hem eğlendi hem öğrendi.

“FOTOĞRAFLARDAN SERGİ OLUŞTURACAĞIZ”
Gezi organizatörü ve HKÜ fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Salih Ferhat Toygun gezi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Toygun: “Arkadaşlarımız etkinlikten çok memnun kaldı. Çok küçük bir maliyetle çok güzel otellerde kaldık. Türkiye’nin en önemli turistik bölgelerinden Kapadokya ve kışın en güzel tatil yeri olan Erciyes’te harika iki gün geçirdik. Kapadokya’da gün doğumunu seyrettik. Fotoğraf gezisi olduğu için teknik anlamda uygulamalı olarak çalışmalar yaptık. Aldığımız olumlu dönütler bizi sevindirdi. Fırsat buldukça etkinliklerimizi artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Geleneksel hale getirdiğimiz gezilerimizden birbirinden değerli fotoğraflar çekildi. Çektiğimiz fotoğrafları en kısa süre içerisinde sergi açarak değerli Hasan Kalyoncu Üniversite halkına sunacağız” diye konuştu.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te ByLock'tan 1 tutuklama!..Önceki Haber

Gaziantep'te ByLock'tan 1 tutuklama!..

Çukurca'da üs bölgeye havanlı saldırı: 3 yaralıSonraki Haber

Çukurca'da üs bölgeye havanlı saldırı: 3...

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı