HKÜ, Dünyanın 2. Büyük Fuarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HKÜ, Dünyanın 2. Büyük Fuarında
Abone ol
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenen “EAIE” (European Association for International Education - Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği) Üniversite Eğitim Fuarına katıldı.

Avrupa’nın en büyük, Dünyanın ikinci büyük Üniversite Eğitim Kongresi olan “EAIE” Fuarı ve Konferansı, her yıl farklı bir ülkede düzenlenerek binlerce profesyoneli bir araya getiriyor. 80 farklı ülkeden, 40.000’e yakın yükseköğretim kurumu mensubunun katılımıyla, 27. kez düzenlenen Üniversite Eğitim Fuarında binlerce Üniversite; eğitim faaliyetlerini, imkanlarını, eğitim çalışmalarını, misyonlarını ve vizyonlarını tanıttı. 

Büyük ilgi toplayan ve dünyanın hemen her yerinden katılımın yapıldığı Fuarda, yükseköğretimde işbirliği ve görüş alışverişine olanak sağlamak amaçlandı. Ulusal ve Uluslararası Fuarlara katılarak, öğrencilerine daha fazla ülkede Üniversite Eğitimi alma imkanı sağlayan HKÜ; yabancı öğrencilere de, Türkiye’de Eğitim şansı sunma çalışmalarını her geçen gün artırıyor. Ulusal düzeyde Eğitim Ağını hızla artıran HKÜ, Fuarda birçok farklı ülke ile Uluslararası İşbirliği Anlaşmaları imzaladı. 

Hasan Kalyoncu Üniversitesini Fuarda; HKÜ Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zerrin Pelin ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Sakin temsil etti. Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarının tanıtımı ve Uluslararası düzeyde çeşitli anlaşmaların hayata geçirilmesi açısından Fuarın çok verimli geçtiğini vurgulayan Prof. Dr. Zerrin Pelin, “Erasmus+, Mevlana ve Staj imkanı” gibi birçok Uluslararası İşbirliği Anlaşmasına üniversitesi adına imza attı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU YIL ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE ZAM YOKÖnceki Haber

BU YIL ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE ZAM YOK

Kilis'te Cemaate Yakın Okul Ve Dershanede İncelemeSonraki Haber

Kilis'te Cemaate Yakın Okul Ve Dershaned...

Yorum Yazın

Gaziantep'te öğrenci servisine tren çarptı: 13 öğrenci hafif yaralandı
Milletvekili Bakbak TBMM'de Sel ve Fırtınayı Değerlendirdi: "Devletimiz Milletinin Yanındadır"
Gaziantep'te baraka metrelerce aşağıya düştü: 2 kişi ağır yaralandı
Nizip Sınırları Aştı, İllere Meydan Okudu: 4 Ayda 141 Milyon Dolarlık Dev İhracat!
Yıldırım: Reel sektöre destek zamanı
GAÜN’de Tiroid Kanserine Ekip Yaklaşımı
El Hijyeni Hayat Kurtarır: Nizip Devlet Hastanesi’nde Farkındalık Etkinliği
Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı