Gümüşhane Özkürtün Beldesi de 'MST' dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Özkürtün Beldesi de 'MST' dedi
Abone ol
Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Özkürtün Beldesi de iş makinası alımında MST marka kazıcı yükleyiciyi tercih etti.

Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Özkürtün Beldesi de iş makinası alımında MST marka kazıcı yükleyiciyi tercih etti.

Türkiye’nin tek kadın belde belediye başkanı olan Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, belediyenin mevcut makine parkı ile istedikleri hizmeti veremediklerini, satın aldıkları yerli üretim MST marka kazıcı yükleyici iş makinası ile hizmetin daha verimli ve hızlı getirileceğini söyledi.

Aynı zamanda Doğu Karadeniz Bölgesinin tek kadın belediye başkanı olan Aynur Zorlu Kaya, MST marka kazıcı yükleyiciyi, MST Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ve Satış Müdür Yardımcısı Emre Uzuner’den teslim aldı.

Saral, Türkiye genelinde birçok belediye ve kamu kurumuna iş makinası teslimatı yaptıklarını belirterek, “Firmamıza güvenen ve markamızı tercih eden belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

SANKO MAKİNA

Sanko Holding, Ekim 2003 tarihinde kazıcı yükleyici üreticisi Mastaş’ı bünyesine katarak iş makinası sektöründe üretici konumuna gelmiştir. Sanko Makina Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen MST marka iş makinaları, MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Gaziantep’teki 42.000 metrekarelik kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılmış tesislerde üretilmektedir.
MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gaziantep tesislerinde, MST markası ile kazıcı yükleyici, teleskopik forklift ve mini ekskavatörler üretilerek, Sanko çatısı altında ulusal sanayimize önemli değer katılmaktadır. Sanko, teleskopik forklift ve mini ekskavatörde, “ilk ve tek yerli üretim” konumunu sürdürmektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırat Kalkanı'nın şehidi için Gaziantep'te törenÖnceki Haber

Fırat Kalkanı'nın şehidi için Gaziantep'...

MST'ye AR-GE Merkezi ödülüSonraki Haber

MST'ye AR-GE Merkezi ödülü

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü