Gülsan Sentetik’e Vergi teşekkürü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülsan Sentetik’e Vergi teşekkürü
Abone ol
Gülsan Holdin bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik ve Dokuma A.Ş 2017 yılı Kurumlar Vergisinde Gaziantep genelinde ilk beş kurum içerisinde yer aldı.

Gülsan Holdin bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik ve Dokuma A.Ş 2017 yılı Kurumlar Vergisinde Gaziantep genelinde ilk beş kurum içerisinde yer aldı. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu’nu ziyaret eden Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından imzalanan bir teşekkür plaketi verdi.  

2017 yılına ait en yüksek vergi beyanında bulunarak Gaziantep genelinde ki kurumlar arasında ilk beş içerisine giren Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik ve Dokuma A.Ş. kurumlar vergisi şampiyonları arasındaki yerini aldı. Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu’nu ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 2017 yılı kurumlar vergisinde ilk beş kurum arasına giren Gülsan Sentetik ve Dokuma A.Ş.’ye  Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından imzalı olarak gönderilen  teşekkür plaketini veren Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin verginin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu da hatırlattı. Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından imzalanan teşekkür plaketinde “2017 yılında ilinizde Gelir Vergisinde en yüksek beyanda bulunan ilk 5 mükellef arasında olmanız dolayısıyla kutlar, ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” sözlerine yer verildi. Güçlü ve büyük Türkiye için üreten, istihdam oluşturan ve üretimini dünyanın birçok ülkesine ihraç eden bir kent olan Gaziantep’te kurumlar vergisinde ilk beş kurum arasında olmanın kendileri için önemli bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu bundan sonraki süreçte de aynı titizlik ve gayretle en iyisini üretmek ve ülke ekonomisine katma değer oluşturabilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emekliye 4 bin 124 lira ikramiyeÖnceki Haber

Emekliye 4 bin 124 lira ikramiye

Türkiye'de 10 çalışandan 7'si gitmek istemiyorSonraki Haber

Türkiye'de 10 çalışandan 7'si gitmek ist...

Yorum Yazın

Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı