Gülsan Holding çalışanları iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülsan Holding çalışanları iftarda buluştu
Abone ol
Geleneksel Gülsan Holding iftar buluşmaları kapsamında Gülsan Holding çalışanları Kalender Plazada düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Geleneksel Gülsan Holding iftar buluşmaları kapsamında Gülsan Holding çalışanları Kalender Plazada düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ülke kalkınması ve gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhuyla hareket eden Gülsan ailesinin önümüzdeki süreçte de daha büyük başarılara imza atacağını sözlerine ekledi.

Gülsan Holding çalışanları Kalender Plaza’da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu ve Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu’nun da katıldığı iftar yemeğinde yapılan kura çekilişlerle kazanan işçilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu çalışanlarla yakından ilgilenerek Ramazan aylarını kutlarken Gülsan Holding bünyesinde 15, 20, 25, 30 ve üzeri yılını tamamlayan çalışanlara da günün anısına birer plaket verildi. Birlik ve beraberlik içerisinde verimli bir yıl yaşadıklarını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu kurumun gelişmesi ve büyümesinde çalışanların ekip ruhu ile hareket etmesinin önemli rol oynadığını ifade ederek “Ramazan ayının ülkemiz için huzur ve bereket ayı olmasını diliyorum. Sizlerin de ortak çabası ve ekip ruhu başarılarla dolu bir yıl geçirmemizi sağladı. Başarıya giden yolda elbette işveren ve çalışanların el ele vererek gerçekleştirilen işi en iyi yapma çabaları önem taşımaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde Gülsan ailesi olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ülke kalkınmasına destek veremeye, üretmeye ve ürettiklerimizi en iyi koşullarda dünya pazarlarında pazarlayarak ülkemize döviz kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi. İftar sonrası yapılan hediye çekilişinde de çalışanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Bünyesinde üç bine yakın işçi istihdam eden Gülsan Holding’in çalışanlara yönelik düzenlediği iftar yemeklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği ifade edildi.  

 
 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralıÖnceki Haber

Feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 1 ölü,...

Ramazan’da kilo kontrolü ve sağlığınız için önerilerSonraki Haber

Ramazan’da kilo kontrolü ve sağlığınız i...

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması