GÜNSİFED Başkanı İşsever, "Teröre karşı Türkiye’nin mücadelesi haklıdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNSİFED Başkanı İşsever, "Teröre karşı Türkiye’nin mücadelesi haklıdır"
Abone ol
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, sınır güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, "PKK/PYD ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve bölgede güvenliği sağlamak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na iş dünyasından tam destek geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, sınır güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, "PKK/PYD ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve bölgede güvenliği sağlamak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na iş dünyasından tam destek geldi.

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, yaptığı yazılı açıklamada, teröre karşı Türkiye’nin haklı mücadelesinde TSK ile birlikte olduklarını belirtti.

GÜNSİFED Başkanı İşsever, Türkiye’nin uluslararası antlaşmalardan doğan haklarını kullandığını belirterek iş dünyası olarak devletin bu kararının arkasında olduklarını söyledi.

Türkiye’nin güneyinde bir terör koridoruna izin verilemeyeceğini kaydeden İşsever, açıklamasına şu şekilde devam etti;

‘’Güneyimizde Türkiye’ye tehdit olabilecek herhangi projeye müsaade edilmemeli. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz operasyona başladı. Afrin’de terör yuvaları vuruluyor yok ediliyor.

Sınırlarımızda yaşanan şiddet ve çatışmalı ortam ile bölgede faaliyet gösteren PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinin faaliyetleri sonucunda 3.5 milyon masum insan yerlerinden, yurtlarından göç etmek zorunda kaldı. Gidecekleri güvenli liman olarak Türkiye'yi gördüler.

Türkiye hayata geçirdiği insanı politikalarla bu sığınmacılara sahip çıktı ve kapılarını açtı. Dünyada mültecilere en fazla yardımı yapan ülke konumuna geldi.

Mazlumların ve mağdurların çığlıklarını duyan ve gönül kapılarını açan halkımız ve şanlı bayrağımız güven ve huzurun teminatı oldu.

Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatan TSK’nin bu operasyonları başarıyla tamamlaması için iş dünyası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Oluşturulmak istenen bu terör koridoru ile Türkiye sınırlarında kıskaca alınmak isteniyor. Kahraman Mehmetçiğimiz daha önce buna benzer bir projeyi Fırat Kalkanı ile bertaraf etti. Sınırlarımızda yaşanan belirsizliklerin son bulması ekonomiyi de olumlu yönde etkileyecektir.

Afrin operasyonu başından sonuna kadar meşru bir hak. Bu noktada herhangi bir tereddüdümüz yok. Zeytin Dalı Harekatı’nı iş dünyası olarak destekliyoruz. Rabbim, ordumuzu ve askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin."

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fadıloğlu, imamlarla buluştu Önceki Haber

Fadıloğlu, imamlarla buluştu

GTO ve KOTO "Kardeş Oda" protokolü imzaladıSonraki Haber

GTO ve KOTO "Kardeş Oda" protokolü imzal...

Yorum Yazın

Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu