Gök: Hainlere geçit vermeyeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gök: Hainlere geçit vermeyeceğiz
Abone ol
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, Gara’da şehit edilen 13 vatandaşımızla ilgili bir açıklamada bulundu. Gök açıklamasında, “Hendeklere gömülen terör örgütünün alçak saldırıları milletimizi asla yıldıramayacaktır” dedi.

ELİ KANLI TERÖR EMELLERİNE ULAŞAMAYACAK

Mehmetçiğin Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesine bölücü terör örgütünün faaliyetlerini sonlandırmak maksadıyla düzenlediği Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde icra edilen operasyonlar neticesinde arındırılan terör ininde on üç vatandaşımızın teröristler tarafından kalleşçe şehit edildiği haberi yüreklerimize ateş düşürdüğüne dikkat çeken Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Emperyalizm için maşalık vazifesini yürüten terör örgütü, kanlı ellerini uzatmaya cüret ettiği her yerde ardında bir vahşet bıraktı. Ülkemizde ve bölgemizde refaha, özgürlüğe ve kardeşliğe göz diken eli kanlı terör örgütünün ve onun başka sahalardaki uzantıları ile taşeronluğunu ettikleri tapınağın yegâne amacı bizi ölüme mahkûm etmek istemeleridir” ifadelerine yer verdi.

ÜLKEMİZ ZALİMLER İÇİN BİR KABUS OLACAKTIR
Söz insan haklarından, demokrasiden ve hak-hukuktan açıldığında riyakârca mangalda kül bırakmayanların geçmişte olduğu gibi bugünkü vahşet sonrası da dut yemiş bülbül gibi susmaları yahut gerçeği eğip bükmeye çalışmaları bir kez daha maskelerini düşürmüştür” diyen Gök, “Terör örgütünün ve vekâlet ettikleri emperyalizmin asıl amacı ehlileştirilmiş, başını önüne eğmiş, emir alan bir Türkiye safsatasıdır. Hendeklere gömülen terör örgütünün bu alçak saldırıları milletimizi asla yıldıramayacaktır. Ülkemiz zalimler ve katiller için bir kâbus olmayı sürdürecek; masumlar, mağdurlar ve İslam ümmeti içinse güvenilir bir liman olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Gök sözlerini şöyle sonlandırdı: “Büyük Memur-Sen ailesi olarak mukaddes vatan yolunda toprağa düşen aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, aziz milletimize ve şehitlerimizin kederli ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan tarih verdi, öğretmenler aşılanacakÖnceki Haber

Bakan tarih verdi, öğretmenler aşılanaca...

Gaziantep'teki operasyonda gözaltına alınan 18 kişinin işlemleri sürüyorSonraki Haber

Gaziantep'teki operasyonda gözaltına alı...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı