Gıdanın geleceği Gaziantep’te masaya yatırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gıdanın geleceği Gaziantep’te masaya yatırılıyor
Abone ol
Dünya gündeminde yaşanan pandemi ve Rusya-Ukrayna savaşında bir kez daha gündeme gelen gıda krizi ve gıdanın geleceğiyle ilgili önemli konu başlıkları, Gaziantep’te konunun uzmanlarının katılacağı etkinlikte masaya yatırılacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) tarafından düzenlenen ve Gaziantep merkezli Karkas Çiftliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan GIDA KRİZİ VE GELECEK konulu panelde, ülkemizin bundan sonraki süreçte hangi adımları atması gerektiği, yol haritasının ne olması gerektiği sorusuna cevap aranacak.

HANGİ BAŞLIKLAR ELE ALINACAK?

Etkinlikte, yaşanan gıda krizinin nedenleri ve çözüm önerileri, Türkiye’nin gıda risklerinin neler olduğu, dünyadaki durumun nasıl olduğu, gıda politikaları, pandemi, iklim değişimi ve savaş üçgeninde gıdanın durumu, teknolojinin gıdayı nasıl değiştirmekte olduğu, gıda endüstrisinin nereye doğru evrildiği gibi birçok önemli konu kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek.

KİMLER KATILACAK?

Panele; konusunda uzman isimler olan FAO (Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Organizasyonu) Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül Selışık, Başkent Üniversitesi’nden Prof.Dr. Ahmet Şahinöz ve Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Bayram konuşmacı olarak katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise TAGYAD (Tarım Gazetecileri ve Yazarları Derneği) Başkanı İsmail Uğural üstlenecek.

“Gıda Krizi ve Gelecek” konulu panel, 6 Haziran Pazartesi günü Şehitkamil Sanat Merkezi (ŞSM)’nde Saat 13:30’da gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te en çok kadın istihdam eden şirket ödülüÖnceki Haber

Gaziantep’te en çok kadın istihdam eden...

Tadilat sırasında çatı alev aldı, binadakiler büyük korku yaşadı Sonraki Haber

Tadilat sırasında çatı alev aldı, binada...

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat