GİRİŞİMCİ GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GİRİŞİMCİ GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Abone ol
Gaziantep İşadamları Derneği (GAGİAD) Gaziantep AK Parti Milletvekili ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılımıyla geleneksel hale gelen ödül törenini gerçekleştirdi.

Gaziantep İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen ödül töreni Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleşti.  Siyaset,spor, sanat ve iş dünyasından bir çok ismin katıldığı törende 15 kategoride 15 ödül verildi. 

Gaziantep'in en güzel özelliğinin ortak bir akılla harekete geçmek olduğunu dile getiren Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Şimşek, "Gaziantep'inde en güzel özelliği bu ortak akıl var, Gaziantepliler şehrin menfaatleri söz konusu olduğunda bir araya geliyor birleşiyor sorun çözüyor. İnşallah Gaziantep'te bu modeli Türkiye'nin bütün illerine güçlü bir şekilde sirayet eder ve Türkiye daha hızlı bir şekilde yoluna devam eder. Gaziantep Türkiye'deki en rekabetçi şehirlerin başında geliyor. Bu özelliğin girişimciliğin gençlere yansımasını görmek ülkenin geleceği açısından önemli bir durum" dedi. 

Gaziantep'te girişimci gençlerin oldukça fazla olduğunu dile getiren GAGİAD Başkanı Taner Özdurak,  "Biz genç nüfusumuzu doğru bir eğitim sistemiyle geliştirebilirsek dünyada kimsenin tahmin edemeyeceği başarılara  imza atacağımız aşikardır. Bu yıl 9’uncusunu düzenlediğimiz törende 15 dalda 15 ödül veriyoruz. GAGİAD Ödül Töreni’nde kendini memleketine, bilime. Kültürel değerlerimize. İnsanlığa adamış 15 kişiye ödül takdim etmekten onur duyuyoruz” diye konuştu.

Törende: AR-Ge Ödülü’nü Yrd. Doç.Dr. Mehmet Erdem İnce, Basın Yayın dalında Deniz Gökçe, Edebiyat Ödülü’nü Ahmet Ümit, Eğitim Ödülü’nü Olcay Külah, Endüstri Ödülü’nü Köksan A.Ş. , GAGİAD Özel Ödülü’nü Nestle . Girişimcilik Ödülü’nü Pelsan, Kadın Girişimci Ödülü’nü Serpil Karuserci, Kültür Ödülü’nü Kuntu Tanıtım Grubu Başkanı Jülide Konukoğlu, Kültür-Turizm Ödülü’nü Yemeni Ustası Orhan Çakıroğlu, Sağlık Ödülü’nü Dr. Nilüfer Özyurt, Sanat Ödülü’nü Settar Birecikligil, Sosyal Hizmetler Ödülü’nü Müzeyyen İşsever, Spor Ödülü’nü Zehra Döşüçukur, Yaşayan Tarihler Ödülü’nü ise Hulusi Yetkin aldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR BİN 50 ÖĞRENCİYİ Bİ DÜNYA BİLİM GÖSTERİSİYLE BULUŞTURDUÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR BİN 50 ÖĞRENCİYİ Bİ DÜNYA BİL...

İHA Uçak Seferlerini İptal EttirdiSonraki Haber

İHA Uçak Seferlerini İptal Ettirdi

Yorum Yazın

İnşaat Sektörünün Güncel Durumu ve Gelecek Beklentileri GSO’da Değerlendirildi
Kaya Çin’in Uygurlara Zulmüne Dikkat Çekti
Vali Çeber ve müdür Özcan kaldı: Kent’de seviçnle karşılandı
Aykut Yalçın: Yönetimimiz toplumun içinden isimlerden oluşuyor
Sağlıklı Hayat Merkezi’nde Ücretsiz Destekle Büyük Değişim
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Dev Böbreğe Hızlı Ve Başarılı Müdahale
Nizip’te Bilginin Şampiyonları Taçlandı: NTO 19. Bilgi Yarışması’nda Dev Final
Çocuk Sağlığı Tehlikede! Gaziantep’te Üretilen Terlik Yasaklandı
NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide