Gaziantep’te korku dolu anlar: Kadınların kazasında silahlar çekildi...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep’te korku dolu anlar: Kadınların kazasında silahlar çekildi...
Abone ol
Gün geçmiyorki Gaziantep'te silahların çekildiği bir olay olmasın. Gün geçtikçe büyüyen, gelişen ve buna paralel olarak nüfusu artan Gaziantep'te artık magandalar trafiğe indi. Şehrin trafiği hergeçen gün daha da karmaşık hale gelirken, trafik magandaları da gün geçtikçe farklı görüntülerle karşımıza çıkıyor ve şehrimiz adına utanç görüntülerinin ortaya çıkmasına sebep oluyor..

Gaziantep’in Emek Mahallesi’nde bulunan Şakir Sabri Caddesi’nde akşam saatlerinde 01  plakalı Toyota ticari otomobil ile 27 plakalı şahıs otomobili aşırı hız yüzünden kaza yaptı. Kazada can kaybı yaşanmazken otomobil içinden çıkan şahsın bayan sürücüye silah çekmesi ise olası bir faciaya davetiye çıkarttı. 
SİLAHINI ÇEKEN ŞAHIS TEHLİKE SAÇTI
İki bayan sürücünün kontrolünde bulunan ve kaza yapan araçlardan birisinin içinden çıkan ve araca kullanan bayan sürücülerden birisinin babası olduğu iddia edilen şahıs silahına davrandı. Trafikte kaos ortamı oluşturan şahsı cevre sakinlerinin 155 Polis ihbar hattını aramasıyla olaya polis ekipleri müdahil oldu. Araçtan çıkan şahsınsın üstünde ise silah taşıması akıllara bir soru daha getirerek bireysel silahlanmanın önüne geçilmesi gerektiği hususunu bir kez daha gözler önüne serdi. 
BİREYSEL SİLAHLANMA HIZLA ARTIYOR
Bireysel silahlanma oranlarında hızlı bir artış yaşanan Gaziantep’te bu tür vakalarda silahların çekildiğine çoğu kez şahit oluyoruz. Bireysel silahlanmanın önüne geçmek ve olası büyük faciaların da engellenmesi için yetkililere büyük sorumluluk düşüyor.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polisgücü’nün Sultanlarından Hokey Şov 9-2Önceki Haber

Polisgücü’nün Sultanlarından Hokey Şov 9...

Uluslararası dağ bisiklet yarışması Gaziantep'te yapıldı: 350 sporcu Sonraki Haber

Uluslararası dağ bisiklet yarışması Gazi...

Yorum Yazın