
Gaziantep’te çakmak gazı soluduktan sonra komaya giren ortaokul 3. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki V.K.Ü., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Gaziantep’te çakmak gazı soluduktan sonra komaya giren ortaokul 3. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki V.K.Ü., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Memohaber’in edindiği bilgiye göre, Yeditepe Mahallesi’nde bulunan Nurel Enver Taner Ortaokulu öğrencisi V.K.Ü (14), okul çıkışında arkadaşlarıyla gittiği parkta çakmak gazı soluduktan sonra fenalaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan ortaokul öğrencisi V.K.Ü (14) burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 14 yaşındaki gencin ölüm haberi üzerine hastaneye gelen yakınları ve okul arkadaşları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

































Yorum Yazın