Gaziantep’te Yanmış Cesedin Sırrı Çözülemedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep’te Yanmış Cesedin Sırrı Çözülemedi
Abone ol
Yaklaşık 6 ay önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen, 5 ay sonra yanmış cesedi çoban tarafından boş arazide bulunan Reşit Kantar'ın (61) cenazesi Gaziantep'te defnedildi.

Yaklaşık 6 ay önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen, 5 ay sonra yanmış cesedi çoban tarafından boş arazide bulunan Reşit Kantar'ın (61) cenazesi Gaziantep'te defnedildi.

Kahramanmaraş'ta kaybolduktan 5 ay sonra yanmış halde cesedi bulunan yaşlı adamın cenazesi, bir ay süren otopsi ve DNA işleminin ardından Gaziantep'te toprağa verildi. Adana Adli Tıptan alınan Reşit Kantar'ın (61) cenazesi, Şehitkamil ilçesine bağlı Dülük Mahallesi'ne getirildi. Burada kılınan namazın ardından Kantar'ın cenazesi, mahallenin mezarlığında defnedildi. Reşit Kantar'ın kardeşi Bilal Kantar, ağabeyinin 6 ay önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmediğini, 5 ay sonra yanmış cesedinin çoban tarafından boş arazide bulunduğunu söyledi.

Cesedin Gaziantep - Kahramanmaraş arasındaki Akçagözü Mahallesinin yakınlarında bulunduğunu anlatan Kantar, "Cenaze otopsi ve DNA işlemleri için Adana Adli Tıpa gönderildi. Bugün işlemlerin tamamlandığını söylediler ve alıp geldik. Bugün toprağa verdik. Ağabeyimin ölümünden 6 ay sonra fatiha okuyabildik. Ancak katilleri hala bulunamadı. Acı üzerine acı yaşıyoruz. Katillerinin bulunması için yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Reşit Kantar'ın oğlu Müslüm Kantar ise babasının, cesedinin bulunduğu yerden yaklaşık 2 kilometre ilerideki Karabıyık Mahallesi'ndeki su istasyonundan emekli olduğunu belirterek, "Babam burada çalışırken husumetli olduğu aile vardı. Kaybolduğu gün de bu aileyle tartışmaları olduğunu görenler olmuş. Hatta 2009 yılında bu aileyle mahkemelik olmuşlardı. Şu an babamın öldürülmesiyle ilgili kimse tutuklu değil. Bir an önce katillerin yakalanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te Bomba Paniği! Valilik Önünde Şüpheli PaketÖnceki Haber

Gaziantep'te Bomba Paniği! Valilik Önünd...

Royal Halı Gaziantep-Södertalje Kings: 76-56 Sonraki Haber

Royal Halı Gaziantep-Södertalje Kings: 7...

Yorum Yazın

Müteşebbis Heyet Yenilendi, Dikkat Çeken İsimler Öne Çıktı
Gaziantep’te Korkutan İhbar: Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Gaziantep’te acı olay: Muhammed suda boğuldu
Nizip’te Asayiş Operasyonları: 43 Şüpheli Yakalandı, 23 Aranan Şahıs Tutuklandı
NTB Başkanı Sarı’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı
CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı