
Gaziantep'te bir ekmek fırınını basan silahlı ve sopalı grup, fırın sahibi ile çocuklarını darp ettikten sonra iş yerinin camlarını kırıp ateş ederek kaçtı. Saldırının alacak meselesi yüzünden gerçekleştiği öğrenildi.
Gaziantep'te bir ekmek fırınını basan silahlı ve sopalı grup, fırın sahibi ile çocuklarını darp ettikten sonra iş yerinin camlarını kırıp ateş ederek kaçtı.
Memohaber'in edindiği bilgilere göre, olay akşam saatlerinde Ali Nadi Ünler Caddesi üzerinde bulunan Nuri Çağlar'a ait somun fırınında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, eli silahlı ve sopalı 5-6 kişi oldukları belirtilen grup Nuri Çağlar isimli vatandaşa ait somun fırınını bastı. Cadde üzerinde bulunan fırında müşteriler varken gerçekleşen olayda saldırganlar önce fırın sahibi Nuri Çağlar ve çocuklarını ellerindeki sopalarla darp etti. Gözü dönmüş saldırganlar daha sonra iş yerinin cam ve çerçevelerini kırarak silahla ateş edip kaçtılar. saldırıda iş yeri sahibi Nuri Çağlar'ın çocukları Halil İbrahim, Mehmet ve Orhan Çağlar kardeşler çeşitli yerlerinden yaralanarak 25 Aralık Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Saldırganlar kaçarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İddiaya göre iş yeri sahibi Nuri Çağlar'ın 7-8 yıl önce ucuz ekmek sattığı için iki defa iş yerinin saldırıya uğradığı ileri sürüldü.
BİN 500 TL EKMEK BORCU İDDİASI
İddiaya göre, Sevgi E. isimli kişinin ekmek fırınına olan birikmiş bin 500 TL borcunu ödemediği ve Hüseyin B. isimli şahsın ise kendisine kefil olduğu öğrenildi. Fırın sahibi Nuri Çağlar'ın alacağından dolayı kefil olan Hüseyin B.'yi aradığı ve borcu ödemesini istediği, bunun üzerine silahlı 5 kişinin fırına gelerek saldırıda bulunduğu ileri sürüldü.

































Yorum Yazın