Gaziantep'te 1.5 milyon doları çalanlar bakın kim çıktı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te 1.5 milyon doları çalanlar bakın kim çıktı?
Abone ol
Gaziantep'te'te kendilerini polis olarak tanıtarak evine girdikleri Suriyeli işadamı Hasan Cafer ve ailesini, kelepçeleyip odaya kilitledikten sonra 1.5 milyon dolarını gasp ettikleri iddiasıyla aralarında 2 polis, FETÖ'den açığa alınan komiser ve işadamının damadının da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te'te kendilerini polis olarak tanıtarak evine girdikleri Suriyeli işadamı Hasan Cafer ve ailesini, kelepçeleyip odaya kilitledikten sonra 1.5 milyon dolarını gasp ettikleri iddiasıyla aralarında 2 polis, FETÖ'den açığa alınan komiser ve işadamının damadının da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Değirmiçem Mahallesi'nde oturan ve deri ticareti yapan Suriyeli Hasan Cafer'in oturduğu 5 katlı apartmanın en üst katına geçen Çarşamba günü gelen kimlikleri belirsiz 7 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp aileyi, "DEAŞ'a para gönderiyormuşsun" diyerek ellerini kelepçeledikten sonra çelik kasadaki 1,5 milyon doları çaldı. Olayla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, parmak izi ve evin çevresinde işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin kimliklerini belirledi. 

Ekipler, adreslerini belirledikleri polis memurları, Cengiz B. ve Yılmaz T., FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan komiser Ahmet K., Suriyeli işadamı Hasan Cafer'in damadı Basri G. ve ağabeyi Mustafa G., Ünal T. ve Ahmet K. adlı şüphelileri gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerin, Suriyeli işadamı Hasan Cafer'in damadı Basri G.'nin organize etmesiyle kendilerine polis süsü verip 1.5 milyon doları çaldıklarını itiraf ettikleri belirtildi. Paranın bulunmadığı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Yerel Yönetimler Gaziantep'te buluştuÖnceki Haber

AK Parti Yerel Yönetimler Gaziantep'te b...

Gaziantep'te eş zamanlı IŞİD operasyonuSonraki Haber

Gaziantep'te eş zamanlı IŞİD operasyonu

Yorum Yazın

CHP’li Öztürkmen’den Kılıç’a ziyaret
Gaziantep’te ünlü müteahhidin acı sonu: Araçta Cansız Bedeni Bulundu
Gaziantep’te mide bulandıran olay: Öksüz kızın hayatını karartmışlar 
Gaziantep'teki 'süper hücre' balkon duvarlarını yıktı, camları patlattı
Radoi İlk Mesajını Verdi: “Formayı Hak Eden Kalır”
Gaziantep Sağlık Altyapısına Yeni Hekim Desteği
Gaziantep’te Destek Kararı: Su Baskını Zararları Ödenecek
İMO Şube Başkanı Bulut’tan kritik uyarı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, süper hücre bilançosunu açıkladı
Gaziantep’te fabrikadan yangın: Ekipler anında müdahale etti 
Fırtına felaketi: 1 ölü, 40 yaralı
Gaziantep'te şiddetli yağış bir evin çatısını yıktı, vatandaş yaşadıklarını canlı yayında ağlayarak anlattı
Gaziantep'te süper hücre şehri talan etti: Hortum adamı fırlattı
Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda