Gaziantepspor'da Şok olay!.. Başkan Kızıl menajerini tokatladı...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepspor'da Şok olay!.. Başkan Kızıl menajerini tokatladı...
Abone ol
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor’un 6-0 kaybettiği Akhisar Belediyespor maçı sonrasında Teknik Direktör Bülent Uygun’un da arkadaşı olan futbolcu Menajeri Cengiz İbret’e tokat attı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor’un 6-0 kaybettiği Akhisar Belediyespor maçı sonrasında Teknik Direktör Bülent Uygun’un da arkadaşı olan futbolcu Menajeri Cengiz İbret’e tokat attı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Kırmızı siyahlıların 6-0 kaybettiği Akhisar Belediyespor maçı sonrası futbolcu menajerliği yapan Cengiz İbret’e tokat atarak hakaret etti.

Gazetemizin ulaştığı Menajer Cengiz İbret, skandal iddiayı doğruladı. İbret, maçtan bir gün önce arkadaşı olan Teknik direktör Bülent Uygun ile takımın Manisa'da kamp yaptığı otelde bir araya geldiğini, görüşmede İbrahim Kızıl’ın da bulunduğunu ve kendisi ile son derece samimi bir sohbet gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Maç günü stada gittim. Bir süre maçı izledikten sonra stattan ayrıldım. Anahtarımı statta unuttuğumu fark edince tekrar stada döndüm. O sırada maç bitmiş, Gaziantepspor 6-0 yenilmiş. İbrahim Kızıl stattan çıkıyordu. Bana seslendi. Yanına doğru gittim. Bana bir tokat attı. küfürler etti. 'Sen ne yapıyorsun' dedim. Bana, ‘Sen Bülent Hocayı Bursaspor’a ayarlıyormuşsun’ dedi.

“BURSASPOR’U KONUŞMADIK”

Karakola gidip şikayetçi olan ve Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen menajer Cengiz İbret, Bülent Uygun ile Bursaspor konusunda hiç bir şey konuşmadıklarını belirterek, “Ben menajerim ama böyle bir şey mümkün değil. Takım şu an ligde kalma mücadelesi veriyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GKV, OLUF 17 Ulusal Formu'na katıldıÖnceki Haber

GKV, OLUF 17 Ulusal Formu'na katıldı

2. Gaziantep Kitap Fuarı açıldıSonraki Haber

2. Gaziantep Kitap Fuarı açıldı

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması