Gaziantepliler Destek Olmalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepliler Destek Olmalı
Abone ol
Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı, yurt içinde ve yurt dışındaki başarılarıyla takdir topluyor. Son iki yıl içerisinde Türkiye’ye 6 Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran ve katıldığı ulusal yarışmalarda sürekli şampiyonluk kupasını Gaziantep’e taşıyan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları 2019 yılında da üç ayrı Avrupa Şampiyonluğu için yarışacak.

Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı, yurt içinde ve yurt dışındaki başarılarıyla takdir topluyor. Son iki yıl içerisinde Türkiye’ye 6 Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran ve katıldığı ulusal yarışmalarda sürekli şampiyonluk kupasını Gaziantep’e taşıyan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları 2019 yılında da üç ayrı Avrupa Şampiyonluğu için yarışacak.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Polisgücü Spor'un başarıları ile gurur duyduklarını söyledi. Koçer, hokeyin dünyada en çok seyirciye sahip spor dalları arasında yer aldığını belirterek, "Gaziantep Polisgücü Hokey Kulübümüz bu dalda şehrimizi ve ülkemizi başarı ile temsil ediyor. Türkiye'ye Avrupa şampiyonluğu da dahil çok sayıda kupa kazandırdılar. Başta kulüp başkanı Mehmet Kaplan olmak üzere, teknik heyeti ve tüm sporcuları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Sporun şehirlerin ve ülkelerin tanıtımında da önemli rolü bulunduğuna dikkat çeken Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

Gaziantepliler Destek Olmalı

"Tanıtım ve turizm kent ve ülke ekonomileri için çok önemlidir. Gaziantep olarak son yıllarda turizmi de ön plana çıkarmaya başladık. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in turizm konusunda çok güzel çalışmaları oluyor. Sporun da turizme katkısı büyüktür. Çünkü, spor kulüplerinin başarıları kentlerinin ve ülkelerinin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Gaziantep Polisgücü Hokey Kulübü de yurt içinde ve Avrupa'da büyük başarılara imza atarak Gaziantep'i ve Türkiye'yi tanıtıyor. Gaziantep olarak bizlere bu sevinci yaşatan, şehrimizin adını yurt içinde ve dışında duyuran Polisgücü'ne teşekkür ederken, tüm Gazianteplileri bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum."

2019 yılında üç Avrupa Şampiyonasına katılacak

Son iki yılda Türkiye’de 5 Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımlarının 2019 yılında üç ayrı Avrupa Şampiyonluğuna katılacağı ifade edilirken Başkan Mehmet Kaplan yaptığı değerlendirmede takımın her başarısı Türkiye için uluslararası arenada artı puan oluşturduğunu ifade ederek takıma gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Kaplan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’e de teşekkür ederek “Sayın Milletvekilimiz takımımızla yakından ilgilenmektedir. Gaziantep milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Takımın elde ettiği her başarı yükümüzü daha çok arttırıyor. Bugün Türkiye’nin Avrupa Süper Ligine çıkışını sağladık. 2019 yılının başında Hırvatistan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Trophy liginde ilk kez oynayacağız. Bugüne kadar hiçbir Türk takımı bunu başaramamıştı. Haziran ayında kadın takımımız Ukrayna’da, erkek takımımız da Gaziantep Polisgücü Spor ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasında yarışacak. 2019 yılında da üç ayrı Avrupa Şampiyonasını kazanacağımızı umuyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilgilendirme eğitim seminerleri devam ediyorÖnceki Haber

Bilgilendirme eğitim seminerleri devam e...

İslahiye'de polisten genel asayiş uygulaması! Sonraki Haber

İslahiye'de polisten genel asayiş uygula...

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması