Gaziantepli yaşlı çift 5 yıl sonra nikah kıydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantepli yaşlı çift 5 yıl sonra nikah kıydı
Abone ol
Gaziantep’te, 5 yıl önce tanışan ve birlikte yaşamaya başlayan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Keçiş, bugün düzenlenen törenle resmi nikahlarını kıydırdı. 


Gaziantep’te, 5 yıl önce tanışan ve birlikte yaşamaya başlayan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Keçiş, bugün düzenlenen törenle resmi nikahlarını kıydırdı.

Kuzucu ve Keçiş çifti 5 yıl önce aynı mahallede oturan gelinleri aracılığı ile tanıştı. Her ikisinin de eşi vefat eden çift tanıştıktan kısa süre sonra nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Kuzucu kendisinin ölümü durumunda Keçiş'e mirasından pay verebilmek için resmi nikah kıymaya karar verdi. Şahinbey Belediyesi Nikah Memurluğuna başvuran çift bugün yapılan nikah töreniyle hayatlarını resmen birleştirdi.



İlk eşini kaybettikten sonra yalnız yaşamanın zor olduğunu söyleyen Musa Kazım Kuzucu, şöyle dedi:

"Eşim ölmüştü, Zekiye'nin de eşi ölmüştü. Ben yalnız yaşamak zor olduğu için evlenmeye karar verdim. Yaşım ilerlemiş olduğu için kimse bana bakmadı. Sonra gelinim aracılığı ile hanımefendi ile tanıştık. Beni kabul etti, bende kendisini beğendim. 5 yıl önce dini nikah kıyarak yaşamaya başladık. Ben ölürsem eşim perişan olmasın diye resmi nikah kıymaya karar verdik buraya geldik. Mutluyuz."



Zekiye Keçiş ise, yaşlı oldukları için daha önce resmi nikah kıymayı düşünmediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"8 çocuk sahibiyim. İlk eşim öldükten sonra 5 yıl öncesine kadar hiç evlenmeyi düşünmedim. Sonra Musa beyle tanıştık. Dini nikah kıyarak yaşamaya başladık. Şimdiye kadar bana hiç kötü söz kullanmadı. Bir bardak su götürsem "atana babana rahmet ölmüş kocana rahmet" diyerek hep dua etti. Bende hep kendisinin istediği yemekleri yaptım. Mutfaktan çıkmadım. Eşimin motosikleti var birlikte alışverişe gideriz doldurur heybeleri eli boldur. Bir gün sabahleyin uyandı ben sana resmi nikah kıyacağım dedi. Sen bilirsin dedim buraya gelerek başvurduk."



Çiftin nikahını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gelin Zekiye Keçiş'e altın bilezik hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Derbide sahaya atlayan Canarslan, memleketi Kilis’teÖnceki Haber

Derbide sahaya atlayan Canarslan, memlek...

Şehit astsubayın adı görev yaptığı karakola verildiSonraki Haber

Şehit astsubayın adı görev yaptığı karak...

Yorum Yazın

Yrem Beauty İlham Veren Bir Lansmana Hazırlanıyor
FIFA'dan Gaziantep FK'ya transfer yasağı cezası
FIFA’dan 3 Dönem Yasak: Gaziantep FK Zor Günler Yaşıyor
Cengiz Şimşek, oybirliği ile yeniden Gaziantep OSB Başkanı seçildi
Gaziantep’te Korkutan İhbar: Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Gaziantep’te Kahreden Olay! Kayıp Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
Nizip’te Asayiş Operasyonları: 43 Şüpheli Yakalandı, 23 Aranan Şahıs Tutuklandı
NTB Başkanı Sarı’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı
CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi