Gaziantep zabıtası 337 ton kaçak kömüre el koydu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep zabıtası 337 ton kaçak kömüre el koydu
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri piyasaya sürülmek üzere olan 337 ton kaçak kömüre el koydu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri piyasaya sürülmek üzere olan 337 ton kaçak kömüre el koydu.

Yapılan denetim sonucunda Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte hareket eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Nizip yolu üzerinde çuvallanmış ve çuvallanmak üzere bekleyen toplam 337 ton kömüre el koydu. Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, yapılan kontrollerde il dışından getirilen ve piyasaya sürülmek üzere olan kalitesiz kömür ile sanayi tipi konutlara uygun olmayan kömürleri farklı kurum ve firmalara ait ibarelerin yer aldığı çuvallara el koydu.

Gaziantep’in hava kalitesinin korunması için düzenli olarak denetim yaptıklarını vurgulayan Zabıta Yetkilileri; kentin giriş ve çıkışlarında kurulan kontrol noktalarında kömürleri taşıyan araçlarda irsaliye, uygunluk belgesi denetimleri yaptıklarını ifade ettiler.

HAVAYI KİRLETENLERİ ALO 153’E BİLDİRİN

Kent içerisinde doğalgaz dışında katı ve sıvı yakıt kullanan binalarda kullanılan yakıt kalitesini de kontrol ettiklerini belirten yetkililer, periyodik olarak gerçekleştirdikleri düzenli eğitim programları ile de sağlıklı ve verimli yakma usulleri hususunda kullanıcıları bilinçlendiriyor.

Yetkililer ayrıca; vatandaşlara kalitesiz, kaçak yakıt kullanan, bilinçsiz yakma işlemi gerçekleştiren firmaları Alo 153 hattını arayarak bildirebileceklerini hatırlattılar.

Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, el konulan 16 kamyon (337 ton) kaçak kömürlerin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı GATEM Kömürcüler Sitesi içerisinde bulunan Yediemin Deposu’na taşındığını’ söylediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anka Hastanesi, şampiyon Tekvandocuya sponsor olduÖnceki Haber

Anka Hastanesi, şampiyon Tekvandocuya sp...

"Yaratıcı sanat atölyeleri"nde eller konuştuSonraki Haber

"Yaratıcı sanat atölyeleri"nde eller kon...

Yorum Yazın

Hayırsever aileden Nizip’e vefa 
Gaziantep'te 135 litre sahte alkol ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te 162 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi: 6 gözaltı
Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele