Gaziantep milletvekiline suikast ihbarı, polis alarma geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep milletvekiline suikast ihbarı, polis alarma geçti
Abone ol
Anayasa değişikliği için 'Hayır' kampanyası yürüten ve geçtiğimiz hafta Mersin'de hem Silifke ilçesinde konuşacağı salon basılan, Mezitli ilçesinde de salonu basılmak istenen Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ'a yönelik suikast ihbarı Adana polisini ayağa kaldırdı. Adana polisinin aldığı saldırı ihbarı üzerine Adana Şakirpaşa Havaalanı Çevik Kuvvet ekipleri tarafından sarıldı. Adana giriş ve çıkışları da polis tarafından kontrol altına alındı.

HATAY'daki toplantılarını tamamladıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere karayolu ile Adana'ya gelen Gaziantep Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ için polis, üst düzey güvenlik önlemi aldı. İl girişinde polisin eskortluk yaptığı Özdağ'ın içinde bulunduğu otomobil yol güzergahı değiştirilerek Adana Havalimanı'na getirildi.

İki gündür Hatay'da referanduma ilişkin konferanslarda konuşan Gaziantep Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, bugün akşam saatlerinde Ankara'ya gitmek için Adana'ya yola çıktı. Konuşma yaptığı bazı illerde aşırı tepkilerle karşılaşan Özdağ için Adana Polisi, kent girişinde eskortluk yaparak yol güzergahını değiştirdi. Yoğun güvenlik önlemi altında Adana Havalimanı VIP salonuna getirilen Özdağ, saat 21.30'da kalkan uçakla Ankara'ya hareket etti. 

MERSİN'DE SALONU BASILMIŞTI

Mersin'in Silifke İlçesi'nde MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile Özdağ'ın referanduma ilişkin konuşma yaptığı salon basılmıştı. Bundan bir gün sonra da Mezitli İlçesi'nde bir grup, Özdağ ve Halaçoğlu'nun konuşma yaptığı salonu basmak istemiş ancak polis tarafından durdurulmuşlardı.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Levent Üzümcü Gaziantep'te söyleşi düzenleyecekÖnceki Haber

Levent Üzümcü Gaziantep'te söyleşi düzen...

Mardin- Diyarbakır yolunda PKK'dan bombalı tuzak; 2 şehitSonraki Haber

Mardin- Diyarbakır yolunda PKK'dan bomba...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı