Gaziantep Ticaret İl Müdürü İncesoy NTO Meclis Toplantısına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Ticaret İl Müdürü İncesoy NTO Meclis Toplantısına katıldı
Abone ol
Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy Nizip Ticaret Odası'nın (NTO) şubat ayı meclis toplantısına katıldı.

NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret eden Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy Nizip Ticaret Odası şubat ayı meclis toplantısına da katılarak NTO üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, “Saygıdeğer hemşehrimiz Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy’u meclis toplantımızda ağırlamaktayız. Kendileri ile ilçemizin ticareti ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret için şahsım ve NTO Meclisi adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy’u NTO’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Dünyada yaşanan Koronavirüs salgınından ötürü dünya genelinde emtia fiyatlarından ciddi şekilde artışlar yaşanmıştır. Dolayısıyla ülkemizde ithal ettiği ürünlerin fiyatlarının artmasından ciddi şekilde etkilenmiş iç piyasada maliyet yükselmesine ve enflasyonun artmasına neden olmuştur. Devletimiz bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor ve sizlere de göstermiş olduğunuz cabadan dolayı teşekkür ediyoruz. Devletimiz son zamanda gıda ürünlerinde %8 oranında KDV indirimi yapmıştır ve bunu da memnuniyetle karşılıyoruz. Ancak bunun üzerinden onbeş gün geçmeden enerji ve hammadde fiyatlarında artışlar yaşanmıştır. Bu da işletmelerimizi fiyat istikrarının sağlanması yönünden sıkıntıya sokmaktadır.” dedi.

Ülkenin kalkınması için sanayicilere her türlü desteği sağlandıklarını belirten Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy şunları ifade etti: “Dünyada yaşanan ekonomik krizden dolayı ülkemizde çalkantılı bir süreçten geçmektedir. Piyasa gözetim ve denetim çalışmalarımızı sürdürüp şikayetleri titizlikle değerlendirmekteyiz. Ticaret Bakanlığı’mız TOBB ile birlikte çalışarak sorunlarınızı çözmeye çalışmaktadır. Bu süreci el ele vererek atlatacağımıza inanıyorum. Bu nedenle biz sizlerin her zaman yanında olacağız. Bizleri bugün misafir ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Soruların cevaplanması ile son bulan toplantıya NTO meclis, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri de katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaplan: ilaçların KDV'si indirilmeliÖnceki Haber

Kaplan: ilaçların KDV'si indirilmeli

'34’üncü Uluslararası Çocuk Resim Yarışması' başladıSonraki Haber

'34’üncü Uluslararası Çocuk Resim Yarışm...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü