Gaziantep FK - Ümraniyespor maçı Hatay'da oynanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep FK - Ümraniyespor maçı Hatay'da oynanacak
Abone ol
Gaziantep Futbol Kulübü, Kalyon Stadı'nın zemininin hazır olmaması nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki Ümraniyespor maçının Yeni Hatay Stadı'nda oynanacağını açıkladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 10 Eylül Cumartesi saat 20.00'da Kalyon Stadı'nda oynanması planlanan Ümraniyespor maçının, stat zemininin hazır olmaması nedeniyle 11 Eylül Pazar saat 20.00'de Yeni Hatay Stadı'nda oynanacağını açıkladı.
Konu ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Gaziantep Kalyon Stadyumumuzda, mayıs ayında başlayan saha zemini yenileme işlemleri büyük bir özveriyle devam etmektedir. Stadyumumuzda yapılan son incelemelerle birlikte, yenilenen saha zemininin henüz tam anlamıyla hazır olmadığı raporu verilmiş olup, bu şartlar altında futbol oynamanın sporcu sağlığı adına sorunlar teşkil edebileceği raporlanmıştır. Bununla birlikte bir kez daha, Milli Takımımızı da Gaziantep’te ağırlayacak olmamızın getirdiği sorumluluk bilinciyle birlikte Süper Lig’in 6. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağımız karşılaşma pazar günü saat 20.00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanması kararlaştırılmıştır. Taraftarlarımızdan yaşanılan bu süreçten dolayı özür diliyor, kombine kart ve loca alan satın alan taraftarlarımızın biletleri Hatay’da da geçerli olacaktır" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklarda göz muayenesiÖnceki Haber

Çocuklarda göz muayenesi

Gaziantep polisinden dev operasyonSonraki Haber

Gaziantep polisinden dev operasyon

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat