Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Albimo Alanyaspor Soyunma Odaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Albimo Alanyaspor Soyunma Odaları
Abone ol
Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Hakan Kutlu rakiplerinin kendilerine karşı iyi oynadıklarını belirtirken, Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar ise play-off mücadelesine kaldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.


PTT 1'inci Lig’de sahasında konuk ettiği Albimo Alanyaspor'a 2-0 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydederek, "Lige çok kötü başlamış bir takımız. Daha sonra toparlanıp play-off mücadelesini dillendirmeye başlamıştık. Ancak Samsunspor mağlubiyetinin ardından önümüzdeki sezonun maçlarına hedeflenmeye başladık. Genel anlamda sezonu ifade etmek gerekirse; kazasız, belasız olarak atlatılmış bir lig olarak nitelendiriyorum. Çünkü ilk 8 haftasında galibiyet alamamış, bir yılı aşkın süreyle sahasında galip gelememiş ve 8’inci haftada 4 puanlı 3 takından ligin sonuncusu pozisyonunda bir takımdık. Bu yönde bakılabilir. Daha sonra yaptığımız çıkışla ilk 6’yı yakalayabilir miydik? Bu yönden de bakılabilir, ama genel bakıldığı zaman kazasız, belasız atlatılmış bir sezon olarak nitelendiriyorum, Alanyaspor’u da tebrik ediyorum" dedi.
Albimo Alanyaspor’da teknik direktör Hüseyin Kalpar ise elde ettikleri galibiyete ve play-off mücadelesine kaldıkları için sevindiklerini ifade ederek, "Çok başarılı bir şekilde buraya geldik. Ben bu başarıyı bize tattıran özellikle oyuncularımı tek tek kutlamak istiyorum ve onları gözlerinden öpüyorum. Hakikaten de hak ettikleri şekilde buraya geldiler ve inandıklarını her zaman her şekilde sahaya yansıttılar. Her zaman kazanmak için mücadele ettiler. Gerçekten kazanmanın gerekliliğini sahaya yansıtan oyuncu grubuyla çalıştım. Bu da benim gurur kaynağım oldu. Onlarla çalışmak bana mutluluk verdi. Ayrıca bu lige yeni çıkmış takımın başkanı ve yöneticileri olarak onları da kutlamak istiyorum. İyi bir yönetim tarzı bize sundular. Biz de onlara layık olmaya çalıştık. Alanyaspor taraftarlarına da hayırlı olsun diyorum. Böyle bir başarıyı hak ettiler. Bu başarıda herkesin emeği var. Emeği geçen herkese de teşekkür etmek istiyorum. Bugün burada iyi bir sonuç aldık. Hak ettiğimiz bir sonuç aldık" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kılıçdaroğlu: Çatlasalar Da, Patlasalar Da, Vallahi De Billahi De Emekliye Birer Maaş İkramiye Vereceğim (3)Önceki Haber

Kılıçdaroğlu: Çatlasalar Da, Patlasalar...

Hasip Kaplan: Antik Kentleri Bombalayan Zihniyetten Farkınız Ne?Sonraki Haber

Hasip Kaplan: Antik Kentleri Bombalayan...

Yorum Yazın

Sanal alemde dolandırıcılık: 54 şüpheliye operasyon 
Gaziantep’te otomobil dereye uçtu: 1 ağır yaralı
 Başkan Memik Yılmaz’dan yeni sezon değerlendirmesi
Komşuda feci son: Üstüne benzin döküp...
Dülük Baba Zaviyesi Ve Türbesi Asıl Yerinde Yeniden İnşa Edilecek
Gaziantep'te 10 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Boyun ve bel ağrısı tedavisinde yeni dönem
Şehitkamil’e bir tesis daha
Yeni Parti Gaziantep’te Teşkilatlanmayı Tamamladı!
Nurdağı Sallandı, Naci Görür’den Açıklama Geldi
Gaziantep’te Film Gibi Suikast Girişimi! Kadın Kılığına Girdi
Gaziantep İçin Kritik Deprem Uyarısı: Tehlike Henüz Geçmedi
Gaziantep’te iki araç çarpıştı: 6 yaralı
Fedaioğlu: Güçlü Türkiye, güçlü Gaziantep’le yükselecek
Gaziantep'te 7 silah ile 17 adet tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te 80 yaşındaki adam yüksekten düşerek ağır yaralandı 
Marketteki Tartışma Sonrası Dehşet! 4 Çocuk Saldırdı
Gaziantep’te parkta kanlı kavga: Biri ağır 2 yaralı 
Gaziantep’in En Büyük Markası Güvendir
Gaziantep’te Sabah Karşısı Deprem! Vatandaşlar Büyük Panik Yaşadı