Gaziantep AB Bilgi Merkezi Mart ayında da AB’yi tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep AB Bilgi Merkezi Mart ayında da AB’yi tanıttı
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası bünyesinde 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, Mart ayında da bir dizi faaliyetle Avrupa Birliği hakkında bilgi verici faaliyetlerle geniş bir kitleye ulaştı.

Gaziantep Ticaret Odası bünyesinde 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Gaziantep AB  Bilgi Merkezi, Mart ayında da bir dizi faaliyetle Avrupa Birliği hakkında bilgi verici faaliyetlerle geniş bir kitleye ulaştı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu ortaklığında düzenlenen “Avrupa Birliği ve Türkiye’de Kadın” konulu etkinlikte bölgemizde Avrupa Birliği tarafından fonlanan projelerin görsellerinden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

Etkinlik kapsamında tüm gün süren serginin yanı sıra, AB Bilgi Merkezi tarafından bir de tanıtım standı kuruldu. Stantta Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından hazırlanan yayınlar ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtıldı. Etkinliğin devamında TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, Toplumda ve bölgede kadının önemi konulu bir konuşma yaptı. TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın girişimciler kurulu üyesi olan yaklaşık 30 kadının yer aldığı perküsyon gösterisinin ardından, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin katılımı ile gerçekleşen “Toplumda kadın ve kadının rolleri” konulu müzikli söyleşi ile devam etti. Gaziantep AB Bilgi Merkezi tarafından, “Avrupa Birliği ve Türkiye’de Kadın” konusunda bilgi vermek ve dikkat çekmek amacıyla düzenlenen programa yaklaşık 800 kişi katıldı.

Gaziantep AB Bilgi Merkezi Mart ayında ayrıca Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenen, “Yükseköğrenim Öğrencileri İçin İstihdam Olanaklarına Erişime Yönelik Bilgilendirme Toplantısında” bir stant ile yer aldı.

28-29 Mart 2017 tarihlerinde, Dezavantajlı Öğrencileri Destekleme Projesi (DEZÖDES) kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısında öğrencilere Avrupa Beceriler Pasaportu ve Europass Belgeleri, Avrupa Birliği Fırsatları (Türkiye Ulusal Ajansı), Girişimciliğe İlk Adım (KOSGEB) Destekleri konularında bilgi verildi. AB hakkında bilgilendirici yayınlar ücretsiz olarak dağıtıldığı stantta öğrencilere AB destekleri ve AB Bilgi Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir'den fıstık üreticisine ‘Feromon Tuzaklama’Önceki Haber

Büyükşehir'den fıstık üreticisine ‘Ferom...

Çanakkale’ye gidecek öğrenciler bilgilendirildi Sonraki Haber

Çanakkale’ye gidecek öğrenciler bilgilen...

Yorum Yazın

Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında