Gazeteci Murat Güreş’e saldırı anı güvenlik kamerasında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Murat Güreş’e saldırı anı güvenlik kamerasında
Abone ol
Gaziantep’te yerel bir gazetenin genel yayın yönetmeni olan 48 yaşındaki Murat Güreş, kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bacağına aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralanan ve hastanede tedaviye alınan Güreş,  kimseyle bir husumetinin bulunmadığını söyledi.

Gaziantep’te yerel bir gazetenin genel yayın yönetmeni olan 48 yaşındaki Murat Güreş, kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bacağına aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralanan ve hastanede tedaviye alınan Güreş,  kimseyle bir husumetinin bulunmadığını söyledi.

Olay, öğle saatlerinde Muammer Aksoy Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kentte yayın yapan yerel Güncel Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Murat Güreş, gazetenin bulunduğu iş merkezine girerken kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sağ bacağından 3 kez bıçaklanan Güreş, acı içinde yerde kalırken, saldırgan kaçtı. Güreş, polis ve 112 acil servisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Güreş'i, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Güreş'in burada yapılan ilk kontrolünün ardından serviste müşahedeye alındı.



'KİMSEYLE HUSUMETİM YOK'

Tedavisinin ardından servise alınan gazeteci Murat Güreş, kimseyle husumeti olmadığını ifade etti. Peşinden gelen kişinin iş merkezine girdiği sırada arkasından kendisine saldırarak bıçakladığını anlatan Güreş, "Kim olduğunu bilmiyorum. Saldırganın ve arkasındaki güçlerin biran önce yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını istiyorum" dedi.

Öte yandan olayı duyan çok sayıda gazeteci de hastaneye akın etti. Doktorlardan Güreş'in durumuna ilişkin bilgi alan gazeteciler, hastanenin özel güvenlik görevlilerinin engeliyle karşılaştı. Yaşanan gerginliğin ardından acil servise gelen Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi yöneticisi Doç. Dr. Hayati Deniz, sorumsuz davrandığını söylediği güvenlikçiler adına gazetecilerden özür diledi.



Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise bir süre önce bir yerel gazetecinin de evinin önünde saldırıya uğradığını, kısa süre sonra bu kez Murat Güreş'in bıçaklandığını söyledi. Olayın faillerinin biran önce bulunmasını isteyen İbrahim Ay, olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Gazeteci Murat Güreş'i bıçaklayan şüpheli ise iş merkezinin güvenlik kameraları tarından görüntülendi. Görüntülerde şapkayla yüzünü gizlemeye çalışan 20'li yaşlarda birisinin, iş merkezine girmeye çalışan Güreşi takip ettiği ve Güreş'i bıçakladıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Olay yerine gelen ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİR ASIRLIK ÇINAR ‘AY PROFİL’Önceki Haber

BİR ASIRLIK ÇINAR ‘AY PROFİL’

Başkan Şahin, Nizip'te Vatandaşlarla İftarda Buluştu Sonraki Haber

Başkan Şahin, Nizip'te Vatandaşlarla İft...

Yorum Yazın

Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında