GTO'dan 'Stratejik şirket yönetimi ve iş zekası' konferansı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTO'dan 'Stratejik şirket yönetimi ve iş zekası' konferansı
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Erkin Şahinöz Akademi iş birliğiyle, alanında uzman birbirinden değerli isimlerin katıldığı “Stratejik Şirket Yönetimi ve İş Zekâsı Konferansı” düzenlendi.

İtibar yönetiminden, metaverse gibi pek çok konunun ele alındığı konferansta konuşan GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, “Biliyoruz ki yaşam, kararlarımızla şekilleniyor. Malcolm X’in dediği gibi ‘Büyük zekâlar, birlikte düşünür.’ Biz de çalışanlarımızla, üyelerimizle birlikte düşünüyor, yönetim sistemlerimizle karar veriyoruz.” dedi.

Özel yaşam ve iş yaşamında alınan kararların doğruluğunu verilerin belirlediğini vurgulayan Yıldırım, “Ne kadar sağlıklı veri, o kadar sağlıklı karar. İş zekâsı dediğimiz şey de etkin ve kaliteli iş kararları vermemizi destekleyen bir sistem aslında. Elimizdeki verileri, bulunduğumuz konjonktürle sentezleyip anlamlı bilgiye dönüştürmeden sadece sezgilerimizle hareket etmek sonucundan memnun olmayacağımız kararlar aldırabiliyor bize. İçinde bulunduğumuz ekonomik atmosferde karar almanın ne kadar zor olduğunun farkındayım. Ama bugün yaşanan pek çok sorunun temelinde de sistemsizlik yok mu? Verilerin doğru analiz edilemeyip, yanlış kararlar alınması yok mu? Bu bağlamda; Erkin Şahinöz Akademi iş birliğiyle düzenlediğimiz ve gerçekten dopdolu bir içerikle hazırlanan konferansımız heyecan verici. Umut ediyorum ki bu konferansımızdan herkes maximum düzeyde fayda sağlar ve bunları iş hayatına en doğru şekilde yansıtır.” ifadelerini kullandı.

GTO üyelerinin ilgiyle takip ettiği konferansta “Stratejik Şirket Yönetimi İlkeleri- İş Zekâsı ve Dönüşüm Yönetimi” hakkında sunum yapan Erkin Şahinöz Akademi Kurucu Ortağı, Stratejik Yönetim Danışmanı ve FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, firmaların başarılı olabilmesi için iş zekâsı sistemine sahip olmaları gerektiğine dikkat çekerek, “Verilerle desteklenmeyen kararların da başarılı olma ihtimali çok düşük. Firmaların İcra Kurulu’ndaki herkes finansal tabloları ve iş zekâsını okuyabilecek ve yorumlayabilecek düzeyde olmalı. CAMELSC ilkelerine göre stratejik yönetim yapısı oluşturulmak isteniyorsa iş zekâsı kurulumuna öncelik verilmeli…”

Konferansta ayrıca Fikret Aslanyürek “Düşünen Organizasyon”, Hande Çankaya “İtibar Yönetimi”, Cumhur İnan Bilen “Mali Mevzuatta Güncel Gelişmeler”, Hakan Çalışkantürk “Şirketler Neden Batar”, Halil Bedir “Satışta Zihinsel Fiziksel ve Psikolojik Performans Artışı”, Bülent Kavaklı ise “Metaverse’de Yaşam – Metaverse ile Yaşam” konularında sunum gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Yaptıkları şaka arkadaşlarını canından etti!Önceki Haber

Yaptıkları şaka arkadaşlarını canından...

Afad’dan Hayati Uyarı Bildirimi Sonraki Haber

Afad’dan Hayati Uyarı Bildirimi

Yorum Yazın

Hayırsever aileden Nizip’e vefa 
Gaziantep'te 135 litre sahte alkol ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te 162 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi: 6 gözaltı
Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele