GSO'dan operatörlük kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GSO'dan operatörlük kursu
Abone ol
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, sanayinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Organize Sanayi Bölgesi içinde yapılan, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde, ‘Tekstil İplik Operatör Mesleğinde’ istihdam edilmek üzere kurs başlayacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, sanayinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Organize Sanayi Bölgesi içinde yapılan, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde, ‘Tekstil İplik Operatör Mesleğinde’ istihdam edilmek üzere kurs başlayacak.

Başvurular için kursiyerlerin 2017 yılının Şubat, Mart ve Nisan aylarında sigortalı bir işte çalışmamış olması ve müracaat için gelirken güncel SGK Hizmet dökümünü yanlarında getirmeleri gerekiyor.

En az ilkokul mezunu 18 – 32 yaş arası erkeklerin başvuru yapabilecekleri kurs başvurusu için kursiyerlerden, İŞ - KUR’a kayıt yaptırılarak kayıt belgesini de yanlarında getirmeleri isteniyor.

Şartlara uygun kişilerden kursa başvuru yapmak isteyenlerin, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 08:30’da, Başpınar 2.Organize Sanayi Bölgesinde kurulu Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Yetkililer, kalifiye eleman yetiştirmek için Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile işbirliği içinde başlayan ilk kurslardan sonra, bundan sonraki süreçte de sanayicilerden gelecek talepler doğrultusunda mesleki eğitimlerin artarak devam edeceğini kaydettiler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sibel Can, Gaziantep'te anneler için söylediÖnceki Haber

Sibel Can, Gaziantep'te anneler için söy...

Gaziantep'te Solotürk izdihamı, vatandaş akın etti...Sonraki Haber

Gaziantep'te Solotürk izdihamı, vatandaş...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı